.... ale hypoteka na byt, pracovny pomer na dobu urcitu.... mozem si ja uzivat materskej? ci uz vlastne rodicovskej. este som len prisla nakrmit dieta, idem dalej pracovat, vytvarat hodnoty :-(
Matka na materskej potrebuje komunikaciu.....Internet som nemala len asi 3 mes. co takto fungujem a je to takto lepsie.Nemam tak upate myslienky na muzicka kedy pride co robi???
Potrebujem mat rozrobenych 1000 veci ,aby mi nesibalo a nezacala som sa zaoberat globalnymi problemami ludstva.Poobede idem makat ...to len vynimocne mam biznis cez tyzden ,ale pomoze to....tyzden pred vyplatou:)))))))
joooj dedko to ja viem, verejne som sa priznala ze som zavisla na internete a hlavne na tomto fore. minule som mala day offline a uz som mala abstaky....
nashira, uz sa blizime ku seststovke, si si vsimla?
nellka hallo, prispej....
a vy ostatne?
co vsetci cusia? aj ja chcem nieco citat.... mam sice este nejaku pracu, ale popritom si stale pozriem ci je daco nove.
ja este len idem povyzliekat deti a tak dam do pracky. co u nas susedia v pohode, teda aspon myslim, na prizemi sme a v tehlaku, tak nepocut ako v panelaku, len manzel to nema rad. ale ja zas nemam rada ked periem a deti na sebe este take veci, no nie spinave, ale ak mozu byt ciste, tak preco nie.... a potom o polnoci vyberam pracku.
ja som vzdy vravela, ze by som mala zit par casovych pasiem na zapad, aby ssom normalne vecer zaspavala.