Mam AIDS

sage33

.... ale hypoteka na byt, pracovny pomer na dobu urcitu.... mozem si ja uzivat materskej? ci uz vlastne rodicovskej. este som len prisla nakrmit dieta, idem dalej pracovat, vytvarat hodnoty :-(

sage33

no a ja sa prave dnes pre zmenu idem zaoberat globalnymi problemami ludstva :))).
ja uz bezkam do prace, krasny den vam vsetkym....

nashira

Matka na materskej potrebuje komunikaciu.....Internet som nemala len asi 3 mes. co takto fungujem a je to takto lepsie.Nemam tak upate myslienky na muzicka kedy pride co robi???
Potrebujem mat rozrobenych 1000 veci ,aby mi nesibalo a nezacala som sa zaoberat globalnymi problemami ludstva.Poobede idem makat ...to len vynimocne mam biznis cez tyzden ,ale pomoze to....tyzden pred vyplatou:)))))))

sage33

joooj dedko to ja viem, verejne som sa priznala ze som zavisla na internete a hlavne na tomto fore. minule som mala day offline a uz som mala abstaky....

sage33

nashira, uz sa blizime ku seststovke, si si vsimla?
nellka hallo, prispej....
a vy ostatne?
co vsetci cusia? aj ja chcem nieco citat.... mam sice este nejaku pracu, ale popritom si stale pozriem ci je daco nove.

sage33

ja este len idem povyzliekat deti a tak dam do pracky. co u nas susedia v pohode, teda aspon myslim, na prizemi sme a v tehlaku, tak nepocut ako v panelaku, len manzel to nema rad. ale ja zas nemam rada ked periem a deti na sebe este take veci, no nie spinave, ale ak mozu byt ciste, tak preco nie.... a potom o polnoci vyberam pracku.
ja som vzdy vravela, ze by som mala zit par casovych pasiem na zapad, aby ssom normalne vecer zaspavala.