Ja som tuzila vzdy po troch detoch aj ked som bola s byvalim.Ale som stastna ,ze tretie nemam s nim.Mam teraz vedla seba muza,manzela,ktory sa ochotne stara o maleho i o velke.Ten predosly to tak nikdy nerobil.A to terajsi manzel ma omnoho namahavejsie zamestnanie ako byvali.Takze si uzivam ....ano je to fakt dobre:))).
:)))))) no Hanka to bol teda risk.Ale verim ,ze ho uz takto niiiikdy nepovzbudis:))))).No este ,ze si ho nepridrzala to by som ti asi nieco ine povedala.My antikocepciu nepouzivame....iba prirodzenu ....manzel minule zariskoval a potom ma presviedcal ,ze sa nemusim bat........:)))))))Tak som mu povedala ,ze jasne ze sa nebojim ved ja viem ,ze on ma mrtve spermie a on urcite vie pretoze ma v ociach taky silny rongen a vidi ,ze nemam ovulaciu:)))
Viesco hanka? ved ty sa vlastne na to babatko tesis nehovor mi ze nie.ved uz sa staras aby malo vitaminy a tekutiny.To ja som presne pred mesiacom mala podobny problem,menzes mi meskal 5 dni uz som zurila ako nepricetna,doslova som besnila ze som tehotna.Kupila som si test a bol negativny,nasledne som neskoro vecer dostala menzes a vies co som robila?celu noc som preplakala ze niesom tehotna ! ! ! Clovek by si myslel ze sa budem tesit ze to nieje nezelane tehotenstvo ale ja som sa s tym za tych 5 dni akosi vyrovnala a bola som nakoniec sklamana ze to nevyslo. no take sme my zeny,ani nevieme ci chceme to co si myslime ze nechceme a ked to nieje to co nechceme tak zistime ze sme to vlastne chceli ale bla bla bla.
Ozaj a zabudla som dodat ze test je pozitivny.
Uz som nam (mne a babatku)aj nakupila cestou domov ovocie a dobre mineralky aby sme mali same dolezite veci. Este neviem ako to poviem detom a ostatnej rodine...
nie nashira ja antikoncepciu teraz neberiem koli zapalu zil a pouzivali sme zatial kondomy ale ja sikovna vravim muzovi: aaale nedavaj si co sa bojis pod...(no koza)som si namyslala ze ked nemam plodne dni hadam to bude bez nasledkov a vidis- nasledok je tu. (sa teraz smejete co?)