Vela zalezi aj od pohlavia a povahy.Moja najstarsia sa vie prisposobit velkej a mala je zase rozumovo vyzretejsie tak sa dokazu spolu aj vyhrat.....aj tak raz pridu do veku kedy bude mat kazda svoje kamosky.....a maly to je zatial maznak pre vsetkych ...
ja mam znamych v prahe a oni maju styri deti, no to nie je to zvlastne - maju ich s rozdielom 6 rokov. ja neviem ci to tak planovali, alebo proste vyslo - a to uz je prilis, to je akoby kazde dieta same. najstarsia ma 18, 12, 6 a par mesiacov, dievca, chlapec, dievca, chlapec.
A ten vekovy rozdiel je celkom dobry.Mam kamosku co mala tri deti po roku. Teraz ma najstarsia 12 a ona konci vysku a este robi riaditelku:))))).Vsetko sa da ked sa chce:))))
ale no ci si hanka! tes sa prave. ja by som este chcela, ale kym na to dojde, uz budem stara :-(
je to ako v rozpravke .... staci jedna noc. bud rada, vsak je to zazarak. drzim prsty.
caute baby uz som tu dlho nebola,tusim som prispievala iba v zaciatkoch,ale citam to tu obcas.baby ja som asi tehotna ! mame dve deti- 7 a 4 roc.a uz sme dalsie nechceli.Manzel pracuje v cechach na tyzdnovky,na valentina bol iba jeden den doma odbehol z roboty a vidite ako to dopadlo.uz mi to meska 9 den,asi ma porazi.este som mu to nepovedala. chvilku pockam a pojdem si kupit test.utesujem sa tym ze to mozno bude uz konecne dievcatko po dvoch chalanoch,ale aj tak som trosku nahnevana sama na seba hmmm.och boze ja som taka krava!
J som iny pripad vedla nas je hned cesta a obcas sa pozabudnem a vybehnem v gatkach na balkon ....samozrejme ,ze aj v tricku...
A ked som bolo este s byvalim tak tento moj terajsi vtedy este kamarat ked prisiel za mnou tak som mu otvarala v nohavickach...zevraj,lebo ja si to nepamatam ,ale on ano:))).
a prave pcham to moje "kravske" mliecko do flasticky. uz mi to riadne lezie na nervy, to odstriekavanie. minule som si isla odstriekat do svojej kavy :O
uz sa aj ozyva mala, este mohla spat :)))