Sage, ja mám zase kámošku čo sa zúfalo snaží pribrať, tiež má asi tak, ako ty, deti ešte nemá. ja by som jej rada pár kíl podarovala, ale nejde to:)
Ja som pribrala pri prvom 18kg a pri druhom asi 16kg...no ďakujem pekne, takže si ešte môžem gratulovať, že mám momentálne krásnych najnovšie 64kg a nie 86 ako pred posledným pôrodom. Som si myslela, že sa toho už nikdy nezbavím. aj tak je ma ešte dosť, ale štíhla, ako Sage, už nebudem, som s tým zmierená!:)
Nashira, ty si sa zaregistrovala, lebo si chcela byť zelená? Tak ja chcem byť žltá, alebo modrá, och, to by bola pocta:)
Vierka, ty robíš na gynde? Tak ťa zdraví bývalá kolegyňa. Joj a radšej nech tie 16-tky prídu k lekárovi a dajú si predpísať hak a poriadne sa nechajú vyšetriť, je to aspoň zodpovedné. Aj ja mám strach, čo s tých mojich báb bude, ale dúfam, že budú pokakané povahy po mne. Ja som sa bála tehotenstva ako čert kríža a ani raz som neriskovala.
Nashira, tak nech vám to s mužíčkom vydrží, užite si to výročie!:)
Sage, ty sa máš, že si si dnes okná umyla, ja ich mám hnusné, ale kašlem na ne. Keď, tak po veľkej noci.