Mam AIDS

vierka

ježiš,fakt by si prišla?To by ma potešilo.Rada nadviazujem nové známosti.budem ťa čakať.to musíš bývať neďaleko.ja presne bývam v Hniezdnom.Vlastne prvá dedina od Nižných Ružbách.A mimochodom aj chalúpky medovníkové pečiem a zdobím.Chceš foto?mám z jednej minulého roku upečenej.len potrebujem email na teba,poprípade na vás baby,ak by ste mali záujem,upečiem,a pošlem.len to zvyknem piecť až tesne pred Vianocami,viete,tá atmosféra .

nashira

Juchu u nas sa od rana reve...deti maju upratovací den....mala sa stale vyhovara ked ma upratovat.....cikat,papat,pit......no uz mam aj dost.
Sage mas dalsi mail.....Ako bola si sokovana....viem vyzeram stara a tucna ...sakra uz to vies :)))))))))

sage33

fakt, vierka? ty to vies? ja som nesika na take veci, nemam istu ruku. viem, stacilo by trenovat:) nasa suseda zdobi nadherne pernicky. ta to ma proste v ruke. vzdy sa smejem, ze si k nej budem chodit kazde rano, aby mi namalovala ocnu linku. urcite by jej to slo.... ma asi osemdesiat rokov....
vierka, ked pojdeme v lete do ruzbach, zastavime sa a donesieme vajicka. budu o rok na velku noc.
kazdy sa cuduje, ze chodim do prace.... uz som asi pisala, mam prac.pomer na dobu urcitu. to je tazko ostat doma, aj keby sme sa neviem ako uskromnili, mala sanca, ze by si ma drzali. akoze ist na vyberove konanie z materskej, ked mi skonci pomer? a dalsie veci...
ale cerpem dovolenku, ked sa da, tak som niekedy len trikrat do tyzdna v praci a malokedy dlho. ale zas nosim si pracu domov. ale bavi ma to, a to je hlavne.

sage33

no, mala v noci buntosila.... a este som nieco dorabala, co bolo treba do prace.
a rano zas syn vyskocil z postele o tristvrte na osem ... este by sme spali, no neda sa. dost ma hlava bolela z nevyspatia, a hned rano som vyfukla tri vajicka, strasne daco. uz ma do vecera bude trapit hlava. oci mam od toho fukania uz asi ako vevericka z doby ladovej - alebo ako jean reno :)
to pre syna do skolky. a on sa dobre nepozvracal, ked videl, co z toho vajca ide von.

hanka bez

sage ty v noci nemozes spavat?
Dobre ranko vsetkym,ja som az doteraz spala a ktovie dokedy by som este aj bola ale moji chlapi sa uz informuju ze co ideme akoze varit na obed tak idem nieco poriesit.

sage33

no nashira, sedem stran dozadu som musela prehladat, kde si nechala tu adresu svoju. .. napis ci ti dosiel mail. a nesmej sa.

sage33

nellka, vsak aj ja som pisala, ze chcem byt zlta, ako smajlik. ale to by som musela byt akoze hodnotny prispievatel :)
a ja nie som hodna ani hodnotit sa sama ako hodnotny prispievatel.

nellka

Sage, ja mám zase kámošku čo sa zúfalo snaží pribrať, tiež má asi tak, ako ty, deti ešte nemá. ja by som jej rada pár kíl podarovala, ale nejde to:)
Ja som pribrala pri prvom 18kg a pri druhom asi 16kg...no ďakujem pekne, takže si ešte môžem gratulovať, že mám momentálne krásnych najnovšie 64kg a nie 86 ako pred posledným pôrodom. Som si myslela, že sa toho už nikdy nezbavím. aj tak je ma ešte dosť, ale štíhla, ako Sage, už nebudem, som s tým zmierená!:)
Nashira, ty si sa zaregistrovala, lebo si chcela byť zelená? Tak ja chcem byť žltá, alebo modrá, och, to by bola pocta:)
Vierka, ty robíš na gynde? Tak ťa zdraví bývalá kolegyňa. Joj a radšej nech tie 16-tky prídu k lekárovi a dajú si predpísať hak a poriadne sa nechajú vyšetriť, je to aspoň zodpovedné. Aj ja mám strach, čo s tých mojich báb bude, ale dúfam, že budú pokakané povahy po mne. Ja som sa bála tehotenstva ako čert kríža a ani raz som neriskovala.
Nashira, tak nech vám to s mužíčkom vydrží, užite si to výročie!:)
Sage, ty sa máš, že si si dnes okná umyla, ja ich mám hnusné, ale kašlem na ne. Keď, tak po veľkej noci.