Mam AIDS

sage33

no ja som mala na orl spolubyvajucu - zdravotnu sestru. ta aj celkom papala, len nemohla rozpravat, stale iba pisala.
ja naopak, ja som nejedla, ale rozpravala od prveho dna. aj ked to trochu bolelo.
cloveku ako ja nezabrani ani bolest, aby ma umlcala. ja som, slusne povedane, velmi komunikativna.

vierka

Akurát mi volala kámoška,tiež jej vyberali mandle vo štvrtok.Hrôza a des.len jedno ju štve,že nebude papať šunku.A tiež je 50 kilová aj s tpánkami.tak si ju viem predstaviť,keď príde domov.Asi tak jak si hovorila o tom vešiaku.

sage33

a to som uz stretla jednu kamosku, sme sa dlho nevideli a ona ze ci mam anorexiu. no ty brdo. ale uz som mala aj menej kil. 40. po tonzilektomii. nevedela som dlho hltat.
dufam ze nemate zo mna depresie. to skor ja som mala, ked som pozrela do zrkadla, myslela som, ze to su saty na vesiaku zavesene..... a to boli moje kosti. fuuuuj. uz nechcem. ale rozhodne mi uz mandle nebudu brat, takze dufam ze uz nie.

sage33

no uz som mala 51.5 a vcera zas uz len 50.5 :)
ale to som rada aj tak, lebo ja normalne mavam v lete cca 47 a v zime akoze som maco tak 49 kg.
teraz pri tomto poslednom tehotenstve som za 9 mesiacov len 4.5 kg pribrala a malá mala 3.2 kg, takze som prisla domov z porodnice a mala som o dve kila menej ako na zaciatku tehotenstva.

vierka

Vieš,že som si to ani nevšimla?Tak len papaj aj každý deň.Ty môžeš pizzu...a samé dobrôtky aj keby si nedojčila.Aj to ti závidím Ja som dojčila všetky tri 2 týždne.