Mam AIDS

sage33

fuuu, tu som. boli sme dlho von a doteraz este rodina u nas bola. zas som sa ubehala, po celom meste hore dolu, v kuse sme sa s malym nahanali. aj na kolobezke, aj peso. v parku nebolo ludi, tak sme sa hojdali, kolotocovali..... ale park je strazeny kamerovym systemom, a k tomu urceny pre deti do 12 rokov! snazila som sa "adaptovat", len keby syn po mne nepokrikoval mamka, mamka! ale asi ma nikto neudal. minule leto som sa s nim tak neblaznila, predsa len s bruskom na hojdalku....
ale z kolotoca mi je este teraz bleeeeee.

mentolka

opica prezila,je stabilizovana,stehy sa vyborne adaptovali,cas operacie-8min,17 stehov v chrbtovej casti.
uff deti su okupkane,krasne vycesane,nakremikovane,v cistych pyzamkach kazda sedi vo svojej posteli a ja ma 5 min pre seba,potom idem aj ja do vane huráááá.niekedy sa stihnem iba osprchovat a uz letim a dnes si dam dllllhy kupel,aj nohy si oholim xixi.
A este jednu hadanku pridam:co ma na chrbte letiaci zajacik? no predsa orla.:-))) ) ) ) )

nashira

Sedia dvaja kamaráti v krčme. Jeden sa pýta druhého:
- Počúvaj, kedy si mal búračku?
- Akú búračku?
- Len mi nehovor, že si sa s takým ksichtom narodil!

Keď sa to vyhodí hore, je to hnedé. Keď to dopadne, je to bager. Čo to je?
Kindervajce.

Viete prečo si blondínky olizuju hodinky?
Lebo tik-tak osvieži dych.

nashira

cau mentolka:)....ako opicak_ Operacia prebehla bez komplikacii?Manzel urobil take fajne zemlicky....uz som vazne nechcela jest a potom toto.....fu.
sage co robkate?Nellka tu mas asi kamosku z fachu...ak sa nemylim.Mam si dat este jednu zemlicku ,alebo nie???Ale no asi dam....dam nedam dame nedam....hhhhhhmmmmmm....ham.

mentolka

no ja som si prave tiez sadla ale mala ma uz obletuje ze sa jej roztrhala oblubena opicka na chrbatiku a trcia jej akesi vyplne von,treba to zasit.tak som ju poslala ze sa budeme hrat na pani doktorku a ja jej ten chrbatik pooperujem a ona nech zatial pripravi postielku pre pacientku a vypise kartu. a uz je za sekundu tu ze ale to treba operovat hned! ! ! a ja jej hovorim ze na operaciu sa niekedy musi cakat dlho a ona sa na mna chuda pozera tymi ciernymi ockami,nechapavo klipka a vravi:ale to sa nesmie!
hm no tak zas idem operovat opicke chrbatik, dufam ze vsetko prebehne v poriadku a nezazaluju ma rodinny prislusnici a nepridem o licenciu. ale aspon som si stihla precitat o co ide dnes.hanka neplac uz tolko,ak ta to potesi aj ja som uz 6 rok doma a vyhliadky na zamestnanie su nulove,zurim sama na seba ze si neviem nic najst, a este k tomu svokra vrzga ze sedim na zadku a nic si nehladam a jej syn ma chudak musi zivit ! no vidis hned ti je lepsie vsak ? xixi papa bezim,pac.je uz v narkoze !

nashira

Hanka .......vsetko pride nefnuckaj moja uz.:)
Ja som po druhej robote tiez nemohla zohnat pracu.....vsetko vsetucko ma svoj cas.To nadherne milovane babetinko je teraz najdolezitejsie ....dolezitejsie ako praca statky.A ono ti to raz vrati....svojim sposobom.Milujeme a budeme milovaní,ale najkrajsia laska je ta bez podmienok a to vedia dat len deti.....uz pocujem z kazdej strany MAMI tak odchadzam:)
@-)

hanka bez

boze uz prestante pisat o robote,ja som chcela nastupit od aprila do roboty konecne po 7 rokoch a vidite ako som dopadla? fnuk fnuk... mozem ist akurat tak do prdele.a to som si rok zhanala to miesto cakala som ako sibnuta kedy sa uvolni flek a uz som vybavena. pochybujem ze sa este niekedy niekde vobec v zivote zamestnam.

vierka

Sage,a kto ti baví malinkú?Ja som išla do práce od malej/teraz 5-ročnej/keď mala 2 roky.Nebolo mi ľúto,lebo chcela byť v škôlke,mala tam staršieho brata,tak bola pohoda.Začala som robiť na 8-čky,ale po dvoch mesiacoch som nestíhala byť dobrou mamou,manželkou a ...Tak som poprosila šéfku,či nemôžem robiť na 5 hodín.Vlastne my sme v ambulancii dve sestričky,takže v pohode mi vyhovela.Ja som chodila ráno na 7.00,a kolegyňa potom na 9.00.To mi vyhovovalo maximálne.Chcela by som tak robiť aj potom,ak pán Boh dá.

vierka

ja som už taká.rada skúšam nové veci,/myslím tým ručné práce.../Mňa nikdy nelákali bary,diskotéky...a predsa na jednej som stretla terajšieho manžela.No ale to je na dlhší príbeh.