Mam AIDS

nellka

Mentolka, aj môj muž ma živí, ale zatiaľ to nikomu nevadí, ach, tie svokry sú prípad!
A čo opička, nenastali nejaké neskoršie pooperačné komlikácie? Zajtra by ste ju mali vertikalizovať, aby vám nedostala zápal pľúc, alebo tromboflebitídu a pod.Pozóóór!!!:)
Hanka, to naštve, to ti verím, nedá sa na to zvyknúť behom týždňa, ale uvidíš, že s rastúcim bruškom ťa to ,že si prišla o dobrú robotu, bude štvať menej a menej. Inak, baby, ste ufrflané? Ja hrozne, ale už si na to rodina zvykla, mám to po ocovi, ja by som asi praskla, keby som si nemohla pofrflať a niekedy si frflem len tak v dobrom.

nashira

Nellka este pred tym ako som bola zelena som zanechala mail a bola som vtedy cervena napis mi a ja ti tie napisem...chi chi.ale potom uz dost,aby ma nevidelo cele forum:)))))

nellka

Teda baby/nashira a sage/, tak vy už viete, ako vyzeráte! teda jedna videla druhú a druhá tú prvú...tak som to dobre zamotala!:)
Sage, to čo je za park, e do dvanásť rokov?! Ale podľa toho tvojho opisu ťa na kamere ani nikto odhaliť nemohol, keď máš 50kg aj s topánkami!:)
Vierka, ja som robila v nemocnici, ale keď som sa tam chcela po md vrátiť, tak mi povedali, že nie som ženská sestra, tak ma späť zobrať nemôžu...zaujímavé, že predtým im to nevadilo, že im tam štyri roky robí všeobecná s.
Už keď ste tu načali tú robotu, ja vôbec neviem kam a ako to budem stíhať, či si nájdem robotu tu, alebo až v ZA.Ach jaj, ale však ešte mám čas.

vierka

A ešte Sage,tie okná si nevšímaj.Slnko teraz málo svieti,a nie si sama.Máš plasťáky?My máme 2 rok,a to sa nedá porovnať umývanie plastových s obyčajnými.V kuchyni som umývala pred týždňom,a sú už také zasr..té,že zajtra ich budem znova umývať.

vierka

Fú-ha,dobrá pálka-250 na deń.U nás baví jedna pani za 4000 mes.tak to sa jej ani neoplatí ísť do práce.Ináč aj ja rozmýšľam o takej alternatíve,že by som zobrala nejaké bábo.ja som robila za 4500 na mes.ale 5 hod.Tak radšej toto,a nestresujem.Ináč nellka,mohli by sme si vymeniť pár skúsenosti čo sa týka práce.Ja som už bola chorá z toho objednávania a vyhrážania sa zo strany pacientiek

sage33

jasne, ozvem sa nashi, este pouzasivam malemu pancuchy, nakrmim trikrat malu.... a zajtra makame.
inak, vierka, ty si mi zavidela tie okna? dnes ked zasvietilo slniecko na jedno z nich.... no, hanba, mam to povedat? s...m.... u... h....y, fuj
tak dobru nocku.

nashira

Je moj cas cucohustky:))))to je nieco podobne ako prazenice....cize opak cucoriedok.myslim cas kedy koncim s pc a idem k manzelkovi do postielky....uz mam studene rucicky a nozicky :)))))Sage mas nadherne oci a tie by ten tvoj nevymenil za nic:)))))))).A tie deti nadhera.No mas este mail....napis tak okolo 3:00 ako vzdy:))))))

sage33

nashi, nehnevaj sa, vyzeras velmi mladucko,no nehadala by som ti tri deti, urcite nie.
a baby, neverte jej, ak povie ze musi chudnut. taku ako ty by ma chcel mat moj muz.
vierka, o malu sa stara opatrovatelka. bola jeden rok so synom, tak teraz je s malou. rovnako stara ako ja, ale ma uz vacsie deti, muz podnika a ona sa zabava. ma dvoch chlapcov, tak sa tesi z dievcatka.... nasho.
len sa bojim ze nam odide, nie je to bohvieco, 250 na den....