Mam AIDS

vierka

Ahojte žienky.Nellka,u vás prší?U nás je nádherne slnečno.CHa,cha,ale príde to tu asi poobede.baby,máte vodičáky?ja som teraz začala s kurzom.Dnes mám prvýkrát školu.Ak máte,dajte nejaké info ako to zvládnuť.Síce sa nebojím,skôr sa teším.Ale strašia ma horšie ako pred pôrodom.Ale ve´d zmaturovala som na čisté1,tak to nemôže byť až taká hrúza.

nellka

aj ja som už tak písala,so svojim pravým menom, za chvíľu bude polovica Slovenska vedieť moje meno!:)
Sage, aj mne to letí a to som doma, asi čím sme staršie, tým to pôjde rýchlejšie, za chvíľu budeme kupovať šaty do truhly- ha ha, trocha čierneho humoru neuškodí:)
Ja som sa zase dnes vážila, no blázon, už sa budem až za týždeň, lebo mi z toho hrabne.
Dnes sa chystám dať sa skrášliť, ak ma vezmú ,len obočie si dám upraviť a nafarbiť, ešte pôjdem do lekárne...Som zvedavá, čo budeme robiť poobede, keď je také hnusné počasie, keby aspoň nepršalo.:(

nashira

Sage som pozrela na skype a nic nevidim...myslim nove:)
Bre ranko vsetkym!!!!
Dnes som sa zobudila celkom pekna :)))))))
Neviem cim to bude...hm.

sage33

ej, pekny cas sa mi podarilo chytit 22:22.
a uz ste vsetky sli do hajan, zas si tu budem sama so sebou dopisovat :)

sage33

nellka, vsak ty napis zo svojho mailu nashire, aj ked mas vlastne meno. vadi ti, ze niekto dvesto km od teba bude vediet tvoje prave meno? aj ja som tak pisala, nechcelo sa mi novu schranku robit.

sage33

nashira, pozri potom skype.
hanka, prepac, ja som zacala o praci. ale nemas mi co zavidiet. ja som zas tak tuzila vychutnat si poriadne matersku, aspon dva roky, ak nie tri a nevyslo to. tak si stale vravim, ze uz snad po tretikrat nam to vyjde. neuveris, ako strasne rychlo mi bezi den za dnom a ja si nestiham uvedomovat, ako nase deti rastu. venujem im velmi vela casu, ale chcela by som este viac. ak by som bola doma, cas by tak strasne neletel. nie som ziadna karieristka, ale ked raz musim, tak musim.

nellka

Mentolka mi inšpirovala a kým som zaspala, tak som vymyslela ďalšiu variáciu na AIDS.
Všetky sme tu Asertívne, Inteligentné, Diabolské Sexice...Tak a zase som sa prejavila! Ja som taký opak Vierky, ale zase tiež mám svoje hranice, ale rada chodím do našej partie, poznáme sa už sto rokov, len nikto z nich nemá ešte deti, len my. A oni sú stále nejaká chata a oslava a pod., tak sa z času na čas pripojíme buď s mužom/sú to spoloční kámoši/, alebo len jeden z nás. Ja z toho žijem aj mesiac, keď sa nejaká akcia podarí. Tak pa!

nashira

Ano ,ale to je len prestupna stanica:).Pozri pred zelenou:).A uz vazne idem spat .Hanka dobru nocku aj malickemu.Nech sa nam zajtra dari.....