Mam AIDS

sage33

:)))
nashira mas super o blondinach. ten s bradavkou budem interpretovat dalej.

ja mam daco od syna - on nevola rozpravku lolek a bolek ale horek a dolek. logicke, nie? jeden je maly, druhy velky...

nashira

...uz som skoro spala...,ale este dam jeden..
Dve blondiny si varia kavu.Jedna hovori tej druhej:Tak premyslam ,ze je skoda len tak vyliat tu vodu.Ta druha jej na to:Jasne daj ju do mraziaka horuca voda sa vzdy zide:)

sage33

mentolka, mam pampersky po ruke. problem je v tom, ze sa do nich nevtrepem. su na 4 az 9 kg.
ja na svokru nemozem krive slovo povedat. aby som to neuriekla. pride raz za dva mesiace, od rana do popoludnia - to sa da vydrzat, nie? a to nestihne ani nic zle povedat. vlastne ona sa vobec nestara do toho co a ako robime, do vychovy, do nicoho. este ma dokonca pochvali, suskala mi naposledy pri rozlucke do ucha, ze sa pekne staram. velmi ma to potesilo. tak len nech nam ostanu take vztahy.
keby tu mala prist na niekolko dni, urcite by to bolo inak.

mamca

Každá nevesta si svoje utrpenie vynahradí-keď sa stane svokrou...:DD

No,ani vzťah svokra-zať nebýva tak ružový:
Zazvoní zvonček,muž ide otvoriť a za dverami-svokra: "Dobrý deň,zaťko môj,môžem tu na niekoľko dní ostať?"
"Ale pravdaže,mamička,pokojne tam ostaňte" odvetí zať a zatvorí dvere..

mentolka

inak baby nechcem sa chvalit alebo co ale keby som vam tu niekedy opisovala spravanie mojej svokry pocas niekolkodnovej navstevy u nas tak by ste si k PC museli davat pampersky lebo by ste cikali to vam poviem.to je uplna tragicko-komicko-emocionalna telenovela.steven spielberg by bral odomna prava na sfilmovanie.najnovsie nas svojou ocarujucou pritomnostou pocti v aprili tak nachystajte pampersky a ja vam slubujem kopec zabavy.

mentolka

presne tak,potvrdzujem vierkine slova- mrcha je vzdy prva svokra,nevesta sa iba brani(obcas) ja som sa velmi snazila mojej svokre zapacit a vo vsetkom vyhoviet a potom som si povedala ze preco to preboha robis dievca? ? ? ...no a uz to nerobim,uz som sama sebou aj ked je to niekedy strasne tazke,svokra na mna nadava a nema ma rada ale koniec koncov ani ja ju tak sme si kvit nie? keby ste vedeli co som sa ja koli nej naplakala ojojojoooj to boli casy xixi

vierka

tak ma teraz napadlo v súvislosti s tými svokrami:málokedy je problém vo vzťahu zať-svokra.Čim to je?a ešte ja stále tvrdím,že ak sú problémy,tak vyrobia ich ako prvé svokry.nevesta nikdy nevyskočí ako prvá.

vierka

ja si vtipy nezapamätám ale tento som si zapamätala,ale asi ho poznáte,že aký je rozdiel medzi palacinkou a svokrou?palacinka je dobra teplá a zvinutá,a svokra studená a vystretá.Troška morbidné/Odkiaľ ste baby?Asi ste to už písali,ale prešvihla som to.

hanka bez

clovek si na chvilu odbehne k detom a ked sem sadnem uz tu pribudlo dalsich milion prispevkov a nashira nam ozelenela hihi.
A este k tym svokram: viete ako delime svokry? no predsa mačetou !

nashira

No ,ale ste sa tu rozbehli....Sage cakam na mail.Teraz som viac ako mi treba...vahou...,ale riesim to iba obcas.A dnes som pojedla tej cokolady...sakris.no som zvedava co na mna povies Sage....tak chytrucko pis.