Mam AIDS

vierka

Ahojte kočky.nellka,vieš aká búrka bola u nás?len čo som som prišla do autoškoly,no hrúza.Dlho som sa netešila.

mentolka

jezis nashira teraz neviem preco si mala zimimriavky to som pisala take kraviny?
a pamatas na taku zmzlinu co sa davala do tych plochyh kornutkov ako misky, to bolo asi iba jeden dva roky potom to zrusili ale mne sa to strasne pacilo xixi.

sage33

nashi, vcera zemlicky a dnes zmrzlina? ja zboznujem jogurtovu. ale zo stroja pamatam len vanilkovu. vlastne aj teraz tu predavaju tocenu zmrzlinu. nie algidu, taku klasicku.
mala zas kakala, smrdi mi tu na rukach. paaa, ideme sa kupkat. uz tretikrat dnes.

nashira

mentolka som citala to co ti chyba/tema co zalozila kakaova/....som mala az zimobriavky:).A este bola fajna ta zmrzlina zo stroja,,,,capovana:)))) oooooo mnam chcem taku ...teraz.

nashira

Dnes to bolo zaujimave.....Dcera chodi na spev a tak mali koncert.Som dost unavena ,ale pozbierala som sa a sla...teda manzel ma odviezol.No ake bolo moje prekvapenie ked namiesto zaciatku koncerta bola volba do rady skoly:)))))))....ale dobre prezila som.Nechcelo sa mi ist domov pesi tak ma kamoska co mala tiez deti na koncerte hodila domov....no viezla som sa v kufry,lebo oni maju tiez 3deti a este moja a jej muz.....no isli sme ako cigani....no ona aj naozaj je:)))))romka.Najhorsie bolo to ,ze sa mi chcelo strasne cikat a viete ako v kufry:)
Fakt sa citim velmi nevyspata chodim sice do postele skoro ,ale maly uraduje v noci.Uz ked si myslim ,ze horsie to nemoze ani byt tak je to horsie.A potom som vzdy prekvapena.teraz sa chlapi kupu:))))fu aspon chvilku pre seba.

mentolka

nellka preto som sa pytala lebo ja som tiez trosku od ZA ale takych cojaviem 40km? skor blizsie od CA.
Vidis to pisanie romanov by ma aj bavilo celkom,aj namety by boli,ale zasa aj taka tana keleova- vasilkova musi z niecoho zit,nejdem jej brat ksefty.
A este k tej autoskole ma napadlo: viezla som raz kolegov z prace a zastavili nas policajti.Ja som dala dole okienko,hodila oslnujuci (podla mna)usmev na prislusnika, to som mala vodicak prvy den.A on ze dobry den bla bla bla a pod. a pyta sa ze ci mam zapnuty bezpecnostny pas. a ja ze samozrejme hihihi a jednou rukou som uz smatrala okolo seba ze kde je ze si ho rychlo zapnem.A vtom mi ho policajt podava cez okienko zvonku,on bol vyvleceny,ja som ho zasekla do dveri a on za nami celu cestu cupkal a tou kovovou koncovkou hopsal po ceste.Policajti si to vsimli a dobrych 5km ma takto sledovali az sa ma rozhodli zastavit.A podotykam ze to niesom ani blondinka !

sage33

ahojte, uz sme doma.
no nashira, ja sa strasne tesim, ze sme sa tu takto spoznali. fakt, ta ivetkina tema vobec nebola nanic, vsak?
a tiez som cakala na prvy mailik ako vo vytrzeni.

.... ze bravcova instruktorka... :)))
my mame jednu pani v praci, volame ju asimetricka pani, nie asymetricka, s makkym je to spravne - asi meter vysoka a asi meter siroka.