Mam AIDS

nellka

Nashira, však choď do hajan, máš toho tiež dosť, aj robota, aj tri deti, teraz ti pribudol ešte aj Viktor:)
to aby tu mal človek pomaly výčitky, že je len na md. Ja som dnes tiež nejaká nedotklivá, pritom neviem prečo, však sa nemám zle...Ale dnes som nervózna, možno aj kvôli počasiu, čo ja viem.

nashira

Ale davame preklepy...a moje hrubky najhrubsieho zrna *kufriiiiii.Ale taky vodicik sa zide.A tak ma napadlo ,ze vodicka moze byt aj kermantka:)
A*pisala nie piasala.....

mentolka

aj ja uz bezkam,lebo moje dietko este nespi a uz je pre nu naozaj pokrocila nocna hodina takze dobru noc vsetkym.nashira vies ze si mala 888 prispevok?

nellka

Inak baby, diéta je dnes v prd..., nedal sa nám zavrieť mraziak, lebo som ho hádam dva roky neodmrazovala, no teda, som to ja gazdinka, hanba mi!!! Tak sme si s mužom upiekli hranolky a ešte ideme jesť zmrzlinu, keby aspoň vonku mrzlo:(
Mentolka, dobrý príbeh s tými policajtami, blondínka- neblondínka, policajti sa museli na tebe dobre pobaviť. tieto trapasy zbožňujem. A pridávam jeden svoj. Keď som mala 16, tak sme s partiou fajčili a prišli mestskí policajti, že či už máme 16, keď tak veselo vyfajčievame/vtedy sa od 16-tich mohlo/ a ja s takým drzým podtónom som sa mu pozrela z blízka do očí a hovorím mu" jasné, že hej" a on vraví"no dobre, ale nabudúce, keď si budeš pripalovať, tak si nepripáľ aj mihalnice!" Joj, pod zem by som sa najradšej prepadla...:)

nashira

Mala som zimomriavky .To je proste taky pocit akoby som pozerala Majku z Gurunu a mala 10...chcem mat 10.......chcem a chcem, a chcem:)))).Sage zase som ti piasala mail:))))).Uz je moj cas by som mala ist.A tlacim do hlavy neskutocne tieto dni aj som nervozna.Aj na manzelika.....dnes mi prilozil baby born k prsniku a povedal ,ze to je Viktor:))))).Bud si mysli ,ze potrebujem kojit,alebo si mysli ,ze babika je Viktor.....no tom som zase pouvazovala:)))))) cista psychiatria.

sage33

chi, mentolka, potom si naraz s vierkou prispela.

ja som zas na autoskole vozila svojho instruktora, kam on potreboval, ten si ale povybavoval veciiiii. a ja som autoskolu nie prejazdila, ale precakala. ale teoriu a testy som mala na 100%.

minule moj syn ukazoval na vsetky velke auta, ze to je zabijacie auto, na mensie auta, ze to nie je zabijacie.... ja som mu na to smutne povedala, ze bohuzial, vsetky auta su zabijacie a ze auta su velmi nebezpecne zbrane.

nellka

Vierka, ja som si robila vodičík v zime a raz tak strašne snežilo, že som rozmýšľala, či vôbec budem mať jazdu, bola taká tá pravá zima, všade toľko snehu a ešte aj baby v robote ma nahuckali, že nech inštruktorovi zavolám, že určite jazdu mať nebudem...tak som mu volala, či bude vôbec jazda, keď tak veľmi sneží a on sa mi začal smiať do telefónu, že "čóóó?! no jasné, že hej!"Tak som sa cítila ako blbec. Ja nerada jazdím v noci a keď prší, sneží a je hmla. Akurát zajtra idem aj s deťmi, ach, ach...
Nashira, ja som kedysi spievala v zbore, ale to už bolo dávno, hrozne ma to bavilo, ešte by som sa k tomu niekedy chcela vrátiť, ak ma tam s mojim prefajčeným hlasom budú chcieť:)Tak ste sa viezli ako sardinky, teraz, keď sme boli na zimnej dovolenke, tak sme sa takto vozili, ale asi len jeden, či dva km, aj s kámoškou v kufri, no ďakujem pekne, nebolo to veľmi pohodlné!