Čaute! Tak som rada, že dnes som si to stihla rýchlo prečítať, čo ste popísali:)My máme doma takú malú piecku, tak si občas v nej zakurime, už len kožušina z medveďa, alebo leoparda nám tu chýba....:)
Jaj- muži...ja som sa pristihla, že mám občas také chlapské zmýšľanie, niekedy mi tie babské reči idú na nervy, napríklad to ,ako niektoré čakajú, že im bude muž čítať z očí ich priania, že ich niečo samých napadne...ja už za drzosť, alebo teda za totálnu ľahostajnosť považujem to, ak môjmu mužovi niečo poviem, aby urobil,alebo naopak nerobil a on si ďalej robí po svojom.Proste to, že o tom vie a aj tak nič. Ale nečakám, že si domyslí, alebo všimne. Na jednom fóre sme sa raz kvôli tomuto skoro pohádali, lebo podaktoré ženy tvrdili, že to nie je o rozdelení ľudstva na ženy a mužov, ale na rôzne povahy. Ale ja si aj tak myslím, že sme rozdielni a čím skôr si to pripustíme, tým skôr sa vyhneme rôznym zbytočným nedorozumeniam. Ale teraz už píšem ako tie ženské v časopisoch!:)
A homosexuáli sú dobrí kamaráti nielen preto, že po nás fyzicky nejdú, ale aj preto, že majú skôr ženskú dušu.