Mam AIDS

sage33

.... tak a secy uz spjaaa a buvajuuu. aj karola? co tam na svk, mezi hory a doly, potoky a rjeky neni zadna sjet? mislym jako ynternetova.
sak se nam zasa ozvy, jak se mas, a tvy kralicy jak se maj.

tak dobrou noc všem, ale hlavně mým dětem ...

sage33

zas nieco poucne:

Nepoužívajte vulgarizmy. Slovenčina je potom skutočne ľúbozvučná.

Príklad:

- Veľmi ma kaká, keď sa ani za najvyššiu bytosť na nebesiach nemôžem v sieti E.....l niekam dovolať. Tie príslušníčky najstaršieho remesla na infolinke E.....l robia zo mňa samca domáceho ťažného zvieraťa a tak sú všetky tie ich rady na výlučok pochádzajúci z hrubého čreva môjho tráviaceho traktu. Občas sa tak rozčúlim, že musím tie príslušníčky najstaršieho remesla na infolinke E......l poslať do análneho otvoru domáceho zvieraťa produkujúceho mlieko. Tým chcem povedať, že celá komunikácia s Eurotel je na ženský pohlavný orgán a pripadám si pri nej ako mužský pohlavný orgán.

nellka

Sage, to bolo milé! bolí ma hlava a ani mi to už nemyslí, idem asi spať, ešte čakám na muža, lebo išiel hrať fotbal- ha!

sage33

no, to my sme raz s manzelom sli po meste a nejaka pani nahlas na svojho muza - ty si ma vobec nepocuval!!! a my sme sa len tak usmiali na seba a ja svojmu vravim - zena v zrelom veku a este si na to nezvykla?

nellka

Čaute! Tak som rada, že dnes som si to stihla rýchlo prečítať, čo ste popísali:)My máme doma takú malú piecku, tak si občas v nej zakurime, už len kožušina z medveďa, alebo leoparda nám tu chýba....:)
Jaj- muži...ja som sa pristihla, že mám občas také chlapské zmýšľanie, niekedy mi tie babské reči idú na nervy, napríklad to ,ako niektoré čakajú, že im bude muž čítať z očí ich priania, že ich niečo samých napadne...ja už za drzosť, alebo teda za totálnu ľahostajnosť považujem to, ak môjmu mužovi niečo poviem, aby urobil,alebo naopak nerobil a on si ďalej robí po svojom.Proste to, že o tom vie a aj tak nič. Ale nečakám, že si domyslí, alebo všimne. Na jednom fóre sme sa raz kvôli tomuto skoro pohádali, lebo podaktoré ženy tvrdili, že to nie je o rozdelení ľudstva na ženy a mužov, ale na rôzne povahy. Ale ja si aj tak myslím, že sme rozdielni a čím skôr si to pripustíme, tým skôr sa vyhneme rôznym zbytočným nedorozumeniam. Ale teraz už píšem ako tie ženské v časopisoch!:)
A homosexuáli sú dobrí kamaráti nielen preto, že po nás fyzicky nejdú, ale aj preto, že majú skôr ženskú dušu.

nashira

Idem uz hajat....Ja vsetko prezivam do hlbky....hlbokej:)))))
Pekne ciselko si si uchmatla:))))
Ano je to podobne ta 90dnovka dnes mam druhy den by som ohryzla aj stolicku:(,ale uz som si objednala nohavice tak musim do nich schudnut.
Idem do postielky polepit sa po drahom:))))))

sage33

chi, moje je uz tyzden na danovom urade, jupiiiii. a cio je este lepsie, minuly rok som mala -, tento rok +. minuly rok som mala nejaky nezdaneny prijem, tentoraz som bola tri mesiace na materskej, tak preto.