Mam AIDS

sage33

no kde ste vsetky zase? ja som popletena teraz z toho zapadu slnka.... som dbes o druhej prebrala dieta c. 2 od opatrovatelky, prisli sme len na 20 minut domov napapat sa a zase von, do siestej. bolo fakt super, teplucko, ale len na slniecku. sli sme vsetci styria domov, popri cyklistickom chodniku a korculovali tam. a synator - ked mi kupite korcule, aj ja budem tak rychlo kolieskovat s rukami za chrbatom. :)))

mentolka

poznate pesnicku od Karla Kryla "děkuji"? Tam spieva ze: pro sladkost usnutí,děkuji za únavu. Zeby som bola malo unavena?

mentolka

...hrali o psickovi a macicke,celkom pekne,ale tri prasiatka boli lepsie.Mala chcela cikat pred hodinou,bola som ju dat na nocnik a odvtedy nemozem zaspat.Starsia ma o 04.00 antibiotika tak reku no co uz,pockam pri pc nie? Milujem noci ktore cele prespim a rano by som este sladkozdravo spinkala.Bohuzial coraz viac je tych kedy som aj 2-3 hod. hore a prevalujem sa.Boze neviem si to predstavit v starobe,to sa asi budem uz iba modlit ruzenec cele noci ako moja prababka.

nellka

Ahojte! Nashira, tak nabudúce radšej hrajte človečko:)
My sme s mužom celý víkend hýrili, deti si rozobrali babičky, už sme ako karola, len žiadny noví chlapi sa tam nevyskytovali:(ha ha.
Dnes bolo ozaj nádherne, teplúčko, vraj tak má byť do stredy, nasávala som pozitívnu energiu.
Nashira, čítala som ten dlhý článok, inak mne teória ide, len po praktickej stránke zaostávam!
Vierka, tak veľa zdaru, aj ja som sa snažila tento víkend zakaždým sadnúť do auta, keď sme sa potrebovali niekam premiestniť a celkom mi to išlo, až na malé chybičky. Akonáhle nepoznám cestu, tak som schopná chaosiť a nie som si ničím istá. No, musím si viac veriť.
Tak sa majte, muž sa sem hrabe, má nejakú robotu.

nashira

Aj u nas je dnes nááááááááádherne i ked studeny vetrík este povieva.Pravdu vam poviem ,ze sme sa s manzelom udobrovali tento vikend tak som sem ani necuchla.Ale uz je dobre sme v porádku:).Viete som sa urazila ,lebo mi ostali dve pismenka v scrablle a on mi nakukol ake a zacal mi radit posledna slova ...nasilu som mu vravela ,ze nema ,ale nedal si povedat.Tak som sa sfucala.uz som odfucala a vcera sme rozmyslali ci si nedame particku,ale potom sme sa rozhodli ,ze si to nepokazime:))))))))))

karola

cafte baby. booze to bol vykend,ja sem byla aj v patek aj vcera venku.Dobre som s a skamoskami ozrala, pila mokito, zabavala s chlapmi, darceky pekne dostala takze som spokojna. Co ma najviac prekvapilo bolo to ze od jedneho priatela som dastala strieborne nausnice a nahrdelnik.Skoda ze vam nemozem poslat fotku o tom, je to fakt pekne. Bola som az do rana tusim 5tej venku pak domu spat ale z spanku nic nebolo.Tusim spala som iba 1-2 h, a potom vcera v noci zas venku.Ale piatkovy bol lepsi.Boli sme v jenom lokali kam chodime kazdy vykend, je to tam vzdy plno ludi aj cudzincov a z tvare sa uz dobre pozname, pozdrabvujeme sa navzajom, tancujeme takze dobra spolocnost.
Chvala BOhu dnes je pekne idem s kamskou ku Dunaju sa trocha prejst a ja vam prajem pekny vykend. V pondelok budem okolo 13h na internete,doma este nemam tak sa vam z tade ozvem. Dufam ze ste mali s detmi pekny dnicek! :))) Majte sa,K

sage33

jaaaj mentuš, aspon ty zijes? ja uz sa hanbim, ze si tu sama vypisujem.
tak pekny zazitok zelame. a co bude? ake divadielko? ja si pamatam na tri prasiatka.
my ideme von zaraz, je nadherne. chlapi uz isli do lesa a my baby po chodnickoch niekde pobrazdime s kociarikom.
tak peknu nedelu vsetkym!
@->--