Mam AIDS

karola

Cav sage, este nemam byt akurat si ju hladam ale dostala som dobru pracovnu pomuku za 1.55.eu mesacne,do 3 tydnov si musim najst byt,takze strerss. Co sa tyka autoskoly 16.4. mam pc skusky a autojazdu mam 3x tydenne. Lehke to neni...

sage33

no vaf, karola. ako by sme mohli na teba zabudnut!
mas novy byt v rakusku? a kde vlastne zijes? v ktorej casti rakuska, alebo v ktorom meste? ak mozes prezradit. a v autoskole sa dari?

karola

No vafte baby!Dufam ze ste na mna nezabudli.Sorry ze som sa tak dlho noezyvala mam toho dosti stresu kvoli bytu,novej prace,autoskola atd... Co noveho u Vas na Svk?

sage33

no, ano, su kondicne jazdy. ale tak ako vravi nashira, aj ini ma presviedcali, ze je to zbytocne. radsej ist trochu s niekym znamym na nejake tichsie miesto a tym potrenuj.
tak mentolka, cakate ocka, to bude radosti. po akom dlhom case? je to dnes krute, ale aj nam by bolo lepsie, keby sa takto dalo zarobit. ale neda sa.

nashira

Ahoj Mentolka !
Existuju kondicne jazdy ,ktore si platis.Len som pocula ,ze je to drahe...Viac sa oplati oslovit nejaku dobru dusu napec jej kolace a mas to:)))))....napr manzela ked je tu....,alebo kamosku:).Ja vodicak nemam,ale ani nechcem.

mentolka

sage ja mam tiez karticku uz 12 rokov,dokonca som si ju bola minuly mesiac dat obnovit ale od autoskoly nejazdim,nemam na com.asi by som sa bala sadnut za volant po tolkych rokoch.Vierka nevies ci sa v autoskole robia aj take kurzy pre "zabudnutych "vodicov? Zeby som si spravila ozivovaci kurz?
Nam dnes pride tatik z UK tak sa tesime,varime,chystame ...
Pekny dnik vsetkym!

sage33

vierka, no super, ze sa ti to paci. ja karticku mam, ale nejazdila som uz par rokov. moj manzel chce ale straaasne kupit auto, takze asi coskoro budem mat na com. (chlapi ked maju nejaky sen, radi si ho aj splnia) len uz budem mat asi trochu strach. po autoskole to bolo take lahke, sadnut za volant ...
nashi, co su to prndosky?