Mam AIDS

nellka

Sage, niečo mi ušlo? Vy bývate neďaleko od seba? Či len na internet café?:)A nezáviď a choď si aj ty ľahnúť k mužíčkovi, hoci aj pred televízor!:)
Tak dobrú noc, ja idem kutrať v špajzi, mňam!

sage33

nashira je uz v postielke s manzelom. prave som jej zavidela. .... a ona je prispievatelka do inych tem. na nas tak trolinku pokuckava... :)))
zajtra ma pozvala na kavicku.

nellka

Servítka chutila?:) Fakt to beží, veď to moje malé má za tri mesiace 2roky, ja ju mám stále za bábätko:)
Tak nech sa, chudiatko, rýchlo vylieči, dnes bolo vonku fajn, ale to slniečko sme veľmi nevideli, už bude týmto nekonečným soplíkom hádam koniec, keď je už teplejšie.
Moje deti sú tiež také drobátka, aj táto mladšia má teraz 11kg, voláme ju baletka a modelka a podobne, také šidielko.
Hanka a už ti je lepšie? tú únavu poznám, ja som raz zaspala v robote, hlava opretá o stenu, ústa otvorené, možno som aj chrápala a v tom prišla kolegyňa ma vystriedať. To musel byť pohľad!
Nashira a ty kde si?

sage33

hanka, ja som v prvom trimestri bezne zaspala skor ako syn. to je normalne. vsak ja ked som nacrtla, ze som asi tehotna, tak mi manzel neveril, az kym si nevsimol, ze som skoro v posteli, co u mna nie je zvykom, tak mi vravi - ty asi fakt budes tehotna! :-))) neveri mi, ked sa poznam.
nellka, mala bude mat v pondelok uz 8 mesiacov! leti to strasne, nebyt jej matkou, sama neverim, ze uz ma tolko. ale je zlata, lebo je drobna, ale taka pohybliva, take male nam tu lozi a skriabe sa stale kamsi..... niektore deticky stvor- patmesacne vazia tak ako ona, a ked su vacsie, su tazkopadnejsie. a hlavne, je to uplne ine, ako nas chlapec, ten mal inu postupnost.

ale teraz sopli strasne, stale jej taaaake sviecky utieram spod nosa a odsavame.....
juuuuj, prave basti servitku, utekam.

hanka bez

Ahojte dievcata,ja som nemala teraz cas sem odskocit,chlapci boli obaja chori,v Povazskej bolo superne,oddychli sme si vsetci.Hned ako sme prisli domov tak deti dostali teploty,tak som behala od jedneho k druhemu,muz je uz zasa na tyzdnovke a ja padam od unavy,vecer som vcera zaspala pri vecernicku posediacky...

nellka

Mentolka, aj mne to strašne rýchlo beží, ja to nechápem, na prvej materskej to išlo pomaly a teraz je už apríl a ja mám furt pocit, že je po Vianociach!:)
Nashira, dúfam, že kako bolo v poriadku, to moje dietko dnes kakalo už tretíkrát, ale to ona tak bežne, nemá hnačku, len furt kadí.:)
Boli sme vonku, ale fučí tam ľadový vietor, tak som z toho nič nemala, ale hlavne, že slniečko svieti, to nabíja pozitívnou energiou.
Sage, tvoja malá má polroka,či už viac? To sa už stavia na nôžky? To som si asi zle vypočítala, nie? A modrinky vlastníme aj my, ja ich mám od detí a deti si skoro každý deň nejakú novú "vyrobia.":)
Tak sa majte! :)

mentolka

Ahojte,nellka mi si praveze ani moc nepiseme ja akosi teraz nemam na nic cas,vela veci potrebujeme doma poopravovat tak uhanam stareho do roboty,plus este vselico vybavujeme ...a zistujem ze 24 hodin je kratky cas a za den prd stihnem.Majte sa vsetky krasne kocky a pekny den.

nashira

Ahojte!
No aj keby som chcela asi tu moc nepobudnem....maly zase kaka.....
Ja chcem uz aby bolo teplo aby sme mohli chodit von a nedrkotat sa od zimy.Aj dietu som porusila a som sama zo seba uz nervozna aka som dora .A hnevam sa ,ze ty haby co su mi teraz skoro o cislo mensie kto bude nosit.No taku by som si nalozila na tu velku prdel.....:)))))Tak pa idem hovno riesit:)))))

sage33

jaj, nellka, ty si tu bola? no nezobrazilo v zozname tem. ja som nakukala, ci sa niekto ozve.....a nechcela som si pisat sama so sebou :)))
my meme novy zubcek. no, uz druhy. dnes vyklicil. a este mame, teda mala, dve modriny na cielku.
lezie po styroch a akonahle pride k niecomu vyssiemu, uz stoji na nozkach. a ochvilu place, ze nevie co dalej a uz nevladze. tak mi je luto toho cielka, chudatko, nevie odhadnut svoje sily a tak by chcela, ale este je cela rozkyvana, neista. a este ju obcas do toho jej mily bracek soti.

nellka

ahojte, čo je tu dnes tak mŕtvo? /To tá pravá píše, že?/Nashira, Sage a Mentolka si už dopisujú inde a tu nič. Za chvíľu bude po aidse, škoda, ja som vás rada čítala.
Čo ste dnes robili?
Ja sa zase napchávam, bože, čo robiť, keď ja tak rada jem?!