Mam AIDS

nellka

:):):):):)- to je milé!!!:)
Ja som zase chcela napísať do jedného formulára pri prijatí dieťaťa do škôlky, že je bezinfekčná a napísala som to spolu....ja neviem prečo, ale keďže to blbo vyzeralo, tak som medzi to dala hrubú čiaru, tým som to ešte vylepšila:)

sa

hm, tak ja som raz telefonovala v praci s jednou osobou, s ktorou sa aj pracovne stretavame. a ked sme koncili rozhovor, chcela som povedat dopo (akoze do pocutia) ale osoba v telefone mi pozdravila dovidenia a ja v tychlosti som sa snazila zmenit svoj pripraveny pozdrav, no nepovedala som ani dopo, ani dovi, ale ........ dopi.
ale inak som dievca zo slusnej rodiny. chapte ma, zlomky sekundy, clovek sice rychlo mysli... ale niekedy nie dost rychlo.

nellka

"Hafte" baby:)Dnes nám bolo výborne, bola tu sestra s deťmi, tak to ubehlo, decká sa vyšantili, veru, dobre bolo.
Vierka, aj mňa to šoférovanie baví, kebyže nie, tak sa na to už vykašlem, lebo mám kadejaké nepekné skúsenosti s blbcami na cestách, ale zatiaľ sa mi nič také hrozné nestalo, klop, klop, klop! Tak nech to už máš rýchlo v suchu:)
Mentolka, tak si užite tatina, to je také pekné, keď sa na seba tak tešíte a užívate si to, že môžete byť spolu. Môj muž ide na konci týždňa preč a príde až o týždeň, takže tu budeme s babami gazdovať samé, dúfam, že bude pekne a nebude to otrava.
Včera som si po dlhom čase kúpila pekné večerné šaty, ideme v máji na svadbu, sama sebe sa v nich páčim, ha ha, ale fakt! Len dúfam, že nepriberiem, lebo sa do nich nezemstím, musím si hodiť nejakú dietku tak dva týždne pred tým.
Nemáte nejakú veselú historku?

mentolka

sage po dlhom veru po dlhom,naposledy bol doma na vianoce.
Karola drzim palce aby si si nasla skoro byt a aby si dobre spravila skusky.A samozrejme Vieroč ze aj tebe.
Hanka ako bolo v Povazskej???
Idete uz spinkat vsetky?

karola

OK baby ja musim ist domov sa ucit otazky a odpovede na pc skusky z autoskoly. Este sa musim doucit kapitolu o krizovatke a vozy. Tak vam prajem peknu nedelu! Ozvem se kdyz budem mat nejbliz cas. Pa,majte sa.