Mam AIDS

hanka bez

Aj my sme dnes prezili celkom pekny den,starsi v skole rozbil hlavu o radiator a mladsi v skolke zastrihol spoluziakovi do prsta,vydareny dnicek vskutku.Aspon ze mne uz nebolo dnes tak zle,hadam sa to ustali.Idem spinkat som ulietana ako taka gazdova kobyla,chlapci su uz v posteliach-milujem vecer!

vierka

Čafte baby,na 10 sekund.ja som každý druhý až tretí deń na nete,viete,venujem sa vodičáku.Ale poctivo si vás prečítam,len som nemala čas písať.lebo ja ke´d sa rozpíšem,tak.....zdravím všetké ,ahojteeeeee.

mentolka

Tu mentolka,podavam hlasenie!
Nam nesiel dva dni net,niekto tu nieco zapajal a prepajal a my sme boli odstrihnuty,az dnes to t-comaci nahodili.Ja som bola dnes s mladsou na ocnom,boli sme prvykrat a bola som prijemne sokovana pristupom sestricky aj doktorky.Sestricka tehotna uz s takym fajn bruskom,zlata mila hned sa tomu mojmu detusikovi prihovarala,doktorka tiez taka jemna krehotinka-proste vhodne do dets.ocnej ambulancie.Mala dokonca pri odchode dostala take dve omalovanky a sokovala ma tym ze prvykrat v zivote pozdravila.Ja ze zle pocujem a ono drobec ze dóvideniáá.Tak som jej povedala ze zato ze bola taka krasna,aj spolupracovala a tak ze jej nieco pekne kupim a viete co si vybrala? V kvetinarstve mali vylozene fialky a nezabudky v kvetinaci tak tie xixixi.Uz sme aj zasadili.Bezim este von je krasne deti santia idem skontrolovat.Vsetky papa a majte sa krasne.

nashira

Ahojte vy nocne zivly:)))))
Ma dnes bolka hlava jak kooooooona boze.Uz som si slahla nejaku tu drogu nech mi odlahne.Ale je dnes krasne konecne.......Idem varit spenat aby mali co pucit moji sukmenovci:)))))Po Mentolke akoby sa zem zlahla:)))))Co asi robí s tym manzelom....len aby nedopadla ako Hanka:)))))No a Pinky a Vierka ...kdepak copak:)))))Idem skrobat zemáky.....juj nechce sa mi dnes....
be

sage33

este o jedle - cinskom, nashira:

Přijde manželský par do cinske restaurace.
Usadi se pribehne číšnice: "Co si date?
Máme kocici nozicky, psi steaky... "

Zena se zhrozi: "Jezkovi voci!"
"Výborná volba madam".!

nellka

Ja som už skončila, ešte si vypočujem pár pesničiek, pôjdem si pofajčiť a spať. Tak dobrú noc, Sage a ty si môžeš dovoliť vyjedať, tak psssst!:)

nellka

No veru, z času na čas ma táto diagnóza svoje akútne vzplanutia, ale inak sa chová ako chroňas!:)Sviňa....

sage33

Dneska jsem byla u lékaře a konečně přišli na to, jakou mám nemoc!!! Mám poloviční bulimii!"

"To je hrůza! A jak to, že poloviční?"

"Děsně žeru ale nezvracím!"
:)))))