Mam AIDS

karola

noo caafte baby! jek se mame? uz sme se dlho neculi. jak u vas? ja sem zvladla skvelo skusky na vodicak. uz len auto a mam vodicak. spinkate?

hanka bez

ale niesom stihlunka to sa vam zda na tej fotke som bola vlani v lete vychrtlina teraz mam o 6 kg viac,a citim sa tak lepsie.
sage dufam ze uz coskoro malej bude lepsie ved uz sa to s nou vlecie pekne dlho.nashira ty kde cvalas? ani karola sa neozyva...
vierka nic si z toho nerob ja ked som raz mala jazdu tak som zrazila deduska iduceho o barle po chodniku.a to bola potom ina show...
vyprazam karfiol a nove zemiacky k tomu,citite ako tu rozvoniavaju? maly prave prisiel z vonku,hrali futbal-spinavy ako prasa keby ste videli tie kolena od hliny a spoteny je ako vratka na chlieviku,idem ho supnut do vane.

vierka

Ahojte bambulky.Tak nám je už lepšie.To slniečko urobilo svoje.Včera sme sa celý deń vyhrievali.Ja som sadila stromčeky do skalky,a malá cupkala pri mne v chodítku.Dnes som mala menšiu smolu na jazde.Si predstavte,že na tom "našom"školskom autíčku sa menili pneumatiky,tak po hodine jazdenia ma prehodila do jej súkromného.Akože super ľahučko sa ovládalo.ale až tak ľahúčko,že som skoro nabrala obrubu pri chodníku a protiidúce auto.Plynový pedál bolo treba viac stláčať,a tak to dopadlo,že som sa rozbehla až až.až som z toho mimo.Už aby bol koniec.Idem kúpiť klobásky a paradajočky na grilovanie.Pozývam vás.začíname o 18.00.

nellka

Sage, Nashira, Vierka, poslala som vám fotky.
vierka a vám sa ako darí? Písala si, že ste všetci chorí- už je lepšie, či ani nie?
Sage, také choré bábenko, to je vždy horor. Vysmrkať sa nevie, lieky papať nechce a v noci nemôže dýchať...Chudiatko, už zajtra by jej malo byť lepšie, to už bude tretí deň, čo ich berie.

sage33

aj ja chcem ku kadernicke, nemam kedy dostat sa tam.
atb este len druhy den uzivame, zatial necitit ucinok. chudatko, dakedy sa tak rozkasle, az cakam, ci sa este nadychne, boze. a sopliky su este horsie. uz sa boji odsavacky aj striekacky.
nashiru zmohlo asi dnesne rodicovske.
mentolka, ja som siala tak akurat bylinky do hrantika na parapet, uz su pekne...

nellka

Tak Hanka, už ťa mám! Včera tam ale naozaj bol len kúsok, dnes si mi už prišla celá!:) aká si štíhlunká!:)

nellka

mentolka, ja sa už dva roky chystám, že niečo nasadím. ale priznám sa, nikdy som to nerobila, lebo sme záhradu nikdy nemali a bojím sa, aby som čosi nepotento. Ale nabudúci rok sa už na to dám.
Na tom tvojom opise som sa pobavila, už tam chýbajú len paparazzi a zajtra by si bola na prvej stránke najčítanejšieho denníka- Nový čas!

nellka

Sage, atb zaberajú? Baby dnes som spala cez obed s malou asi 2h, jarná únava je tu, spala som ako o polnoci. aj to malé dobre spalo, až som sa čudovala. Má soplíky a niečo na ňu lezie, lebo je mrzutá, že až. Dúfam, že chorá nebude.
Dnes som bola u kaderníčky, tak mám novú hlavu:), celkom sa mi to páči. Muž povedal, že ma odfotí do mobilu, tak vám to pošlem. Ale ešte musím počkať, lebo je zmrzlinu...hlavne, že má angínu!:)ale niekedy je studené na zápal lepšie, ako teplé čajíky.
Tak zatiaľ pa.

nellka

Nashira, od rána čakám, kedy sa mi tá tvoja správa načíta a nič. nemôžem si to prečítať, lebo sa nič nedeje, skús mi to prosím ťa znova poslať.
Sage, idem skúsiť, ale včera som to posúvala a nebolo tam nič viac, len Hanka bez- bez...