Mam AIDS

sage33

karola, aj ja som na teba zvedava, posli nam fotku. urcite si krasna zena, hanbim sa ti poslat prva.
tak do toho, odtajni svoju tvar, ja uz ked pise vierka, nellka, nashora a hanka - normalne si stale predstavim tvare.

sage33

.... lepsie malostlacenstvo ako malomocenstvo ....
a hnaka, to je predsa presmycka, to ta asi dcera naucila, tvorit krizovky :-)))

nashira

Hanka a prepac za tu Hnaku:))))....som sa pytala uz Sage ci to mam na diagnozu tie preklepy.....no niekedy ma postihne malostlacenstvo/to znamena ,ze poriadne nestlacim tlacidlo/ a ta druha vada na mojom pisomnom prejave je ,ze prehadzem pismenka a to mi mozte vy urcit diagnozu....

karola

CAfte!Ajoj sage, no autoskola ide, skusky mam za sebu uz len auto skusky ma cakaju.O tyden mam posl.2 jatdy a s ucitelom si dohodnem termin na skusky. Uz sa tesim... :))

nashira

No bre ranko!
Ako sa mame....?Ja som vcera pokosila celu zahradu:)))))Starka len stale opakovala ..Aka si mocna ,aka si mocna.....no naozaj....a slo ti to odruky:)))))).No to bolo asi preto ,ze vcera som uz mala vsetkeho dost a vyzurila som sa na tej kosacke tak,ze mi az fajne bolo:))))A gumajz dakujeme za pozitivny pohlad...aspon jeden:))))A myslim ,ze gumajz je ona a nie on...no neviem ak chces daj nam to do poriadku gumajz:))))).
Joooooooj Hnaka pekne to bude neboj/nemyslim u svokry samozrejme.../:))))).Ale zalezi na tebe ci tam budes ako chudatko stat a preco mate potrebu to takej potvore tak oficialne oznamovat.Ja by som to nerobila....by som si pockala na ten sok ked uz budem mat brucho ako slon:)))))))A by som jej povedala ,ze budu trojicky:))))))No ja viem nie kazdy je ako ja ....treba slusne pokial sa da :).

hanka bez

gumajz pekne si to vystihol,si tusim prvy kto pochopil o co ide a nerusi pokojnu hladinu tejto temy :-)))
ja som uz hore,maly ma zobudil.nashirec kde si,ani vcera ta nebolo...a nellka ty co mas nove?
Dnes mi drzte palce pojdeme na navstevu k svokre a uz sa vsetko chystame povedat,manzel ma pripravenu rec aja len dufam ze zasa nebudem plakat ako stale.Nieze by som sa strasne bala ale mam z toho neprijemny pocit lebo viem co bude nasledovat,ale predsa to malinke nebudeme zatajovat.Teraz sa uz nan tak tesim.Vcera vecer som sa pristihla ako nakukam do krabice s oblecenim po chlapcoch a hladkam tie minikosielky.nejak som sa rozneznela.

sage33

gumajz, no prave, my tu kazdy den chvalime a velebime ivetku za jej nasledovaniahodny cin - spajat ludi.

karola, a tebe sa ako v autoskole dari?

no baby, vy ste teda riadne zabijacky :-)))

my sme sa o deviatej vratili od susedovcov, maju maly vybeh - zahradku s besiedkou, skoro sme nocovat ostali. a to sme sa vybrali popoludni len na kratku prechadzku.

a teraz mozme zacat pracovat. chce sa mi? nechce? no keby sa mi tak chcelo, ako sa mi nechce, bolo by to fajn.

gumajz

čaute, viete čo ma na tejto téme teší, že niekto ju založil ako veľmi vážnu s tým že má aids,ale asi si urobil žart,ale veľa ľudí sa dalo do kopy s tým že si tu píšu svoje žážitky pocity atd.super !!