Mam AIDS

karola

ajojte baby. zas som tu. sorry fotky neposilam, ale sem pekna. kazdy mi hovori ze vyzeram na 20 dosti dobry pocit toje a pritom mam 28 :))
nebojte sa ja chlapov nikam vozit nebudu!! sma aje najlip!ja chclapa nepotrebuju ale momentalne sem vazne zabuchnuta do jedneho chclapa;((

miaa

ahoj Nashira a dievčata,len tak zdravím a už utekám lebo mame problémy a neviem kde mi hlava stojí,pekný sobotnajši večer,pa

nellka

Nashira, to je sranda, moja babka bola učiteľka na základke a tá druhá učiteľka na klavíri! Takže taká cikuľkovsko- učiteľská rodina my sme:)
Dnes sme boli na guláške, ale nevyhovujúce miesto pre malú, blízko vody, nakoniec som ju neustriehla, aj keď som stále pri nej a strčila nožičku aj v topánke do vody, ale neboli sme dlho. Teraz sú deti u svokry, už som taká unavená, teším sa, že sa zajtra v pohode vyspím.
Tak pekné sníčky a dobrú noc!
Hanka, ty sa ozvi, ako ste dopadli.
Sage, atb zabrali?
Vierkovci, už ste úplne fit?
Pa!

nashira

No tak teraz som sa prihlasovala a napisala som si Nyshira.A uz som si povedala ,ze budem pisat pomalsie.Lebo asi je pravda kto rychlo sere rychlo robí a nie kto rychlo pise pise bez chyb:))))))...to je taranina co?
Nellka tak hruba ...hm to som ja teraz hruba som pribrala od leta 7kg tak tie fotky co mate si mozte pridat vsade 5-8cm okolo stehien a bokov a tak......a dietu porusujem teraz ,lebo sa mi chce:))))....no vobec to nieje taka sranda ,ale co je vela to je moc.Nellka a mate to asi v genoch tie...cikulkove zalezitosti:))).Moj prastarky bol riaditel Zš a prababka vychovavatelka,mama ucitelka klavira a ja ucitelka ms...a co budu moje deti .....no uvidime...

sage33

nashi, to sege to je odplata za nashoru?
ked ja mam i hned vedla o. aj vy mate takto na klavesnici? :))))
no hanka, pol republiky dnes na teba mysli. dufan ze sa uz teta svokra tesi na dalsie vnucatko.
ach, nashi, to s tebou som telefonovala?

nellka

Hanka, ráno som to čítala a myslím na teba, kašli na starú bosorku, na to, čo bude rozprávať, to predsa absolutne nie je dôležité. Jedine mi je ľúto, že to malé má babku takú trubku.
Karola je šikulka, už za chvíľu bude môcť aj chlapov vo fáre voziť...:)
Nashira, tak ty si mocná? Mne babka hovorievala, keď som bola tehotná, že aká som už hrubá!:)A ešte so spomíam na jednu príhodičku, brucho rovno nosom a hovorím babke, že idem do mesta a ona sa na mňa zhrozene pozrela, že "a to takáto?!" A pred pôrodom mi rozprávala kadejaké hrôzostrašne príhody, jej mama bola babicula, tak toho mala v zásobe viac ako dosť...Chvalabohu mne to nič nerobila, však som bola od fachu, tak som vedela, aké nástrahy na mňa čakajú. No sranda.
A ozaj, prišiel mi milý vtip:
Čo to znamená, keď je chlap maximálne pod papučou?
Keď sa bojí priznať svojej tehotnej žene, že je neplodný!