Mam AIDS

nashira

No ved to ,ale mi mame trpezlivost a dokazeme to....Ale Palomino sa nic nepytala sama prisla na to sakze,ze sme v poraaadku

nashira

ano ja tu o takomto case sama zasnem uauauauauauauauauauauuauuaauauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nellka

panenský olej- z neporušenej prírody žeby?! Blbosť, však ho odtiaľ museli nejakým nepanenským spôsobom dostať...jóóój, teraz nech sem ktosi klikne, tak nás tu zase zruší, že ivetka má taký veľký problém a my si tu vypisujeme také pííííp!!!!

sage

nashira uz vybera pradlo a ja etse len rozmyslam, ci zapnem pracku dnes, alebo az zajtra.... nejaka je poloprazdna este. nemate niektora nieco svetle farebne?

nashira

Tak konecne AhooooojSage......
Uz mam krce v brusku z tej zranice....joj to budu prdky zajtra.....sa tu udusíme.

nellka

Pod dekou? ha ha- nie, skôr som myslela, že úraduje spod deky, keď je poddekanka...Sage, nie muchotrávky, ale lisohlávky, tak sa mi to javí...

sage33

:-)))) pod dekou:_))) no to je dobre.
to je asi ako to ze ak sa slnecnicovy olej robi zo slnecnic, z coho tak moze byt olej panensky?
aj ja som si tu casto sama pisala...., iba sage, sage, sage, hlavne o polnoci.

nellka

Nashira, ty tu o takomto čase, je neverím vlastným očiam!
No vidíš, keď nedržiš dietu, tak ti je fajn. Toto veľmi dobre poznám, ja mám vždy prvé dva týždne depku, som bez nálady, unavená a protivná, nič ma nebaví.To je hrozné, čo pre mňa dobré jedlo predstavuje, som závislák ešte aj na jedle. A ozaj, dávam si pauzu na cigu, pa!