Mam AIDS

palomino

pinky, vobec to so mnou nie je take zle, ako si opisala:) nepotrebujem, aby ma ludia obskakovali, ja som nestastna ze nie som vo svojej kozi, lebo sa nam treba starat o domacnost a podobne, nebyvam chora, horucku som mala nasposledy pred asi siedmymi rokmi, tak ma to vyviedlo z kolaji a manzel musi robit, nie ma rozvazat po doktoroch, preto jajkam. Kedze som vcera tridsatdeviatkovala, tak som slaba ako mucha, nevladzem sa ani dotrepat na zachod, preto som ocakavala, ze jedlo a caj mi urobi manzel. Aj urobil, zlaty je, len mu to trvalo. My vsetko robime spolu, nie je nauceny:)

vierka

Nashira,myslela si vzťahy v rodine?áno,okrem mamy.akože s ňou nie zlé,ale také oficiálne.Tak by som povedala,že nemala na nás čas./deti/a tak to vyzerá teraz,v dnešnej dobe.

vierka

My dnes máme poriadne pos..tý deň.malá kaká od rána,a to tak,že až po krk,a tečie až po podlahe.asi ďalší zúbok na obzore.Palomino,poslala som ti ma.

nashira

A este kym pojdeme.....Kazdy mame nejake tie chyby a len uz ich mozno vieme tak zamaskovat ,aby to tu nemusel nik riesit.A Palomino je mladucka plna idealov....moze byt.......Musim priznat ,ze nam to tu ozivila a Pinky pre teba@-).

nashira

Len este poviem ,ze mna to neotravuje co Palomino pise...pohodaaa....Emocie treba dat vonka nech su akekolvek.
Bolia ma krize dnes sme brazdili a chodili a chodili.A manzel sa chce ist este so mnou povozit a mna bolíííí aj ked sedim citim....au au au mnau

pinky

Zdravim zienky,davno som tu nebola a kym som precitala co-to dozadu dalo mi zabrat.Nehnevajte sa na mna ale palomino myslim ze si pekne rozmaznane decko,otravujes tu svojimi bolinkami po ockovani,zijes s teplomerom v ruke cely den,a ked sa ti zvysi o jeden dielik hned nariekas a panikaris.Potrebujes len aby ta vsetci obskakovali ako si bola naucena doma od ocinka a manzel chudak sice nakupil a vyklada ale ty si chudatko este v posteli a musis si ist jedlo zobrat sama no hroza.Tak a teraz ma obeste,rozneste na kopytach a pod.ale je to moj nazor.

palomino

Uz je stvrt na 12 a este stale som neranajkovala, nakoniec sa nastvem a pojdem si jedlo zobrat sama. Uz dosiel z nakupu, ale strasne dlho mu to trva:( No mozno vyzeram krehko, ale vnutorne som silna zena:)