Mam AIDS

vierka

Ani ja by som mlieko nedávala,ale čo,ak len z neho žije/skoro/.nieje nejaký papkoš,a váži 12,5 kg.nechápem .ale to asi to mlieko a mliečné výrobky.

nellka

Vierka, tak to krásne!!! U nás, ak malá vypije 150ml čohosi, sa oslavuje a znamená to, že to ide k lepšiemu. A na hnačku je najlepší ryžový odvar, ten pije namiesto mlieka a čierny čaj.Mlieko by som jej radšej nedávala aj zo tri dni. Toť moja skúsenosť, ale však si matka troch detí, tak čo ti budem radiť:)

nellka

Tak to máš dobré, taká výhoda poteší, tak potom sa mi pošli!:)
Idem si pofajčiť a hádam pomaly aj zaľahnúť, ešte sa chcem ísť osprchovať, lebo "voniam" ohníkom.

vierka

Presne ,nellka.A len chodím,a nalievam:čajíček,kubíka,čistú vodu,mliečko,...z každého cmurkne a dosť.Teraz mi vypila bylinkový čaj-150 ml.Hurá

nellka

:(Vierka, neprešlo, čosi mi zase vypisujú, len tomu nerozumiem, lebo je to po anglicky, tak každé 4-té slovo.

vierka

Dík,Nellka.Ešte že ťa mám.Ja sa tiež chystám tento týždeň niečo urobiť s mojím három.No mám to ľahšie v tom,že písknem,a sestra nabehne,a ani peňaženku nemusím chystať.

nellka

vierka, to je najhoršie, že také malé sa nedá ukecať, aby sa napilo, tento druh choroby neznášam najviac zo všetkých- hnačka a vracanie a pod. Už aby ste mali za tým.
A idem sa pozrieť, či to prešlo.

vierka

áno,to máš pravdu,palomino,ale ono je to asi jedno,ke´d ti niekto blízky chýba.Ja by som napr.nemohla chodiť na 2-3 týždne do Rakúska,ako chodia poniektoré ženské opatrovať iných,a odísť od malých detí.

nellka

Vierka, tie tvoje fotky som palomino poslala, tak pozri, či ti prišli.
Ja len tak trocha schudnúť, veľa sa mi ani nepodarí, to nemám strach. Palomino, ty si ozaj chudučká, keby sa to dalo, už máš aspoň 6kg odomňa istých!:)
Na tej fotke máš ten nový účes?
No vidíš, aspoň tam žneš úspech so svojou postavičkou. A uvidíš, že zajtra ti už budeš ok. Telo si už vytvorilo protilátky a už bude kľud. Tep ti vyskočil preto, lebo si doteraz ležala a zrazu si vstala a ešte aj niečo robila. Pekne pomaly, postupne, až to s tebou nesekne.:)