Mam AIDS

vierka

palomino,nejde mi to poslať.Nellka,pošli aj moje,ak ich ešte máš uložené,prosím ťa.žeby bol problém v tom,že mám azetko?

palomino

nellka, je to tazke, vies ako casto mi je clivo? S rodicmi som si velmi blizko, stale sme boli spolu. Stahuje mi hrdlo, akurat som mamke poslala virtualnu pohladnicu k zajtrajsiemu dnu matiek a aj som si poslzila. Ja by som tu sama nikdy nezila, som tu len kvoli manzelovi, z velkej lasky som bola ochotna tu s nim zostat. Niekedy mi pride tak velmi luto, ze sme tu sami ako prsty. Zijeme tu len jeden pre druheho, viem, ze musim byt fyzicky aj psychicky fit, lebo ma manzel potrebuje. Ja sa tesim, ze nasi sa maju dobre, som spokojna len vdaka myslienke, ze oni su v poriadku a ohromne tuzim potom, aby ku nam prisli a mohli sme sa o nich trosku postarat.

nellka

Palomino, ja si napr. vôbec neviem predstaviť, že by som sa mala odsťahovať tak ďaleko, ako ty. Mne stačilo aj dvadsať km a som z toho niekedy hotová. Ale už som si celkom zvykla. Tebe to prišlo asi smiešne, čo je to 20km, ale je to zmena. Predsa len predtým som bola zvyknutá ísť s niekým von na hodinku, alebo sa len tak stretnúť a teraz už keď tam idem, tak na celý deň. Je to iné.
My máme na elektriku, vraj je lepšia, neviem, u nás kosí muž.
A fotky som ti poslala, pošli mi aj ty! Pa

palomino

nellka, posli mi s fotkou aj nejake kila, keby si mohla, tak takych sest aspon:) Ver mi, radsej mat trosku viac nez menej, clovek sa aspon citi silnejsie. Ako ti je fajne, ze ste sa stretli s rodinou na opekacne, v dobrom ti zavidim. My sa tiez chystame kosit, ale najprv musime kupit kosacku, tej travicky este nemame vela, tak sme chceli elektricku, ale ta je o dost drahsia ako benzinova. Co odporucate vy?

nellka

Nashira, vidím, že ste sa neudusili a dnes ste jedlo nahradili pohybom:)
Chystám sa od pondelka chudnúť, lebo zase pomaly ale isto priberám, ale len tak vlažne, budem sa snažiť nejesť sladké a jesť pravidelne, večer len málo, niečo nízkokalorické. A zmrzlinu len dvakrát do týždňa, toto je najhoršie, som na tej našej zmrzline závislá a večer sa vždy na ňu teším, to je taká odmena, keď už deti spia, ach , ach......

nellka

ahojte! Vierka, ako sa má malá?
Mentolka, došlo ti to foto?
Palomino, určite to bolo z tej vakcíny, keď dnes je už lepšie.:)
Včera sme tu riadne popísali, veru nezávidím Hanke ani Vierke, všetko to prečítať...
My sme dnes opekali, bol tu švagor s deťmi a moji rodičia, veruže dobre bolo, deti sa vyjašili, bol to neskutočný veget, na toto som sa tešila celú zimu, sedieť na dvore, opekať, teplučko...:)
Muž dnes kosil- Vierka, Mentolka, vy ste nekosili?!
Pinky, Palomino je v pohode, rozprudila v nás maldú krv a čo, každí sme nejakí a priznám sa, že ja keď mám teplotu, tak mám chuť kňučať ako pes, ale nerobím to, môj muž je sice na kadečo zvyknutý, ale toto neviem či by rozchodil.

palomino

nashira, dakujem za to, co si napisala, vies, mam pri sebe iba manzela, ktoremu nechcem stonat, nasim som o svojej chorobe ani nenapisala, len by sa trapili a kamoska isla oddychovat na Floridu. Nikoho ineho blizkeho tu nemam.
vierka, bohuzial mi od teba este nic neprislo:(( Mrzi ma, ze dietatko ti hnackuje, hadam to skoro prejde.