Mam AIDS

palomino

vierka, zvykla by si si. Je to ale zrejme lepsie, kym clovek nema deti, si flexibilnejsia. Mozes sa stahovat krizom krazom.

nellka

Chudiatko, moje deti tiež takto nechcú piť, to je o nervy, ale viem, že keď začnú, tak t.z., že už bude lepšie. Koľko to má presne malá? Dúfam, že zajtra už bude lepšie.

palomino

Nellka, pocuvaj, ty chces z coho chudnut? Mate vsetky pekne postavy! Vy nemate s kym porovnavat, trebalo by vam prist tu, tu by ste sa citili ako missky. Mne pobyt tu tak ohromne zdvihol sebavedomie, stale som si myslela, ze som ako chuda trlica a uz sa mi tolkokrat stalo, ze mi ludia na ulici povedali, ako dobre vyzeram a ci som modelka. Haha.

vierka

Nellka,dnes som nekosila.Tráva ešte nenarástla.Malá už spinká,ale ťažko zaspávala.Chcela sa hojdať na rukách,čo u nej nie je zvykom.často sa budí,tak neviem aká bude noc.Piť ju nútim,lebo ani to nechce.

palomino

S manzelom sme spolu velmi stastni, nikdy v zivote som neolutovala, ze som s nim. Jedine, co mi chyba, je rodina. On tyzden po promociach odisiel sem. Amerika bola jeho sen. Doma nebyval uz od 14tich rokov, aktivne sa venoval sportu, tak prenho to nebolo take bolestive odlucit sa od rodicov. A pred chvilou som uz bola aj vonku, manzel robi odvod vody okolo domu, kope, kladie rury, potreboval pomoc s niecim, co si nemohol urobit sam. Mala som tep 200, kym som sa doteperila do postele:)

nellka30

Poslala som ti, škoda, že ti to neprišlo, na jednej som bola so staršou dcérou a na druhej s tou malou.
Manžel tam je kvôli robote? Vidíš a v tomto sú ľudia rôzni, ja by som kvôli manželovi nikdy nešla bývať tak ďaleko. Tak dúfam, že to aspoň stojí za to, všetko má svoje zlé a dobré stránky. A nikdy nehovor nikdy, takže odvolávam, že by som nikdy nešla...Ale momentálne si neviem takú situáciu vôbec predstaviť.