nellka oni klamu sak ja som celu schranku vymazala,upratala,mam iba 2 fotky od sage a palomina,nic viac je tam priestoru habadej,to su klamari ten pobox tfuj hanba im!
ale aj s tvojou kozkou...
Nellka -ZUMKA@pobox.sk a kontroluj si ci ti to odoslalo lebo na pobox niekedy az na druhy krat mrcha stroj odosle.
Odpratavam sa na ten pokec este tam mam "nevyřízeno"
A este k tym susedom ma napadlo-my sme byvali v Blave a pod nami starsi manzelia co sa cele noci bili a hadavali,stary pan manzelku dokonca raz vyhodil z balkona na 1 posch. a ona s rozbitou hlavou mu este nadavala a bila ho.Raz v noci ked mali zasa obaja riadne vyzrate on ju vyhadzoval z bytu a vykrikoval:zmizni ty flandra,v tomto byte aj tak nieje nic tvoje! a ona mu hystericky ze" ano? ano? a zabudol si ze moje su kvetinace a varic!" a my s manzelom do smiechu,to sa uz nedalo.
Mali sme vsetko....uplne...sunka ,salat,syr ,natierka aj uhorku.....tie sme kupili 4 a su horke tak manzel deti presviedcal ,ze to tak ma byt....ze preto sa to vola uHORKA.
Este nie naplno,ale do rana to bude huste V3....A to viem ,ze niesme jediny ked susedovci dole vetraju do je ako z opiciarne.....az sa obavam aby mi pradlo nenapachlo
Nashira, tak to máš určite pravdu, ja ke´d som to čítala, tak som to najprv prečítala zle, ale vrátila som sa k tomu a správne prečítala. A čo ste to mali dobré?
Nellka dnes sa k drahemu nebudem pchat,lebo je sam na prasknutie chudatko....som ho chcela objata apovedal ,ze to nemam riskovat.....chudatko obzrate....lepsie je mat obzrateho ako ozrateho:)))