Mam AIDS

nashira

Farbim si od 16stich najskor to bol len tonovací sampon a neskor uz farba.....No spontanne rozhodnutie....hm asi som si povedala ,ze cervena mi po mojej prirodzenej farbe pristane asi najviac a asi to aj vyjadruje ten ohen co obsahujem:))))))

palomino

nashirka, teba som si predstavovala ako tmavovlasku. Ale ta farba ti naramne pristane. Bolo to spontanne rozhodnutie alebo si chvilku aj vahala? Ty si si ma ako predstavovala? S manzelom zijeme spolu uz 5 rokov, preskakali sme si toho vela, pozname sa ako vlastne topanky, akurat ja som u nas ta, co podava stravu:) On mi ale velmi pomaha, aj perie so mnou (pracku mame v pivnici, tak mi pomaha vynasat bielizen), odklada ususeny riad (ja radsej umyjem a velmi nerada odkladam), aj pod postelou zametie, pomaha upratovat, je velmi zrucny- urobil mi dosku na valkanie cesta, tu som nikde nemohla zohnat taku velku.

nashira

Palomino by ma zaujimalo ako si si predstavovala mna kym si ma nevidela ....to by ma zaujimalo.......
A este si s manzelom uzivate ako vidim...a zzivate sa ....len ho nechaj nech sa stara,lebo oni si rychlo zvyknu na pasivitu hlavne ked maju akcnu zienku pri sebe ....okrem mojeho terajsieho toho vynechavam a este jedneho takeho muza poznam....obetaveho....a potom uz kde nic tu nic.

palomino

Dobre rano, prisla som vas len tak narychlo pozdravit, nebojte, nezahltim vas prispevkami ako vcera:) Kym manzel dosiel vcera domov, mala som skoro 39 stupnovu teplotu:(( Dal mi tabletku proti teplote a potom som zaspala. O hodinu som sa zobudila a teplota bola 37. Teraz isiel na nakup potravin, ja sa stale valam v posteli, mam 37,1. Myslim, ze to je z tej vakciny, aj ked v noci som mala poriadne zapchaty nos a skriabe ma hrdlo, tak asi jedno s druhym. Musela som mu pomoct zhotovit nakupny listok, vyzera tak chlapcensky zmateno, je nauceny, ze ja sa o vsetko postaram, tak sa teraz citi nesvoj, ale sam od seba mi urobil aj caj, on vie, len take veci nerobieva. Ja si idem pozriet Matka a Kubka. nellka, posli mi prosim aj svoje foto, i ty vierik, sa potesim, poslem aj ja svoje. To je super, ked vieme, ako vyzerame, aspon si clovek vie predstavit konkretnu osobu. Tak sa majte dobre a hlavne budte zdrave.

vierka

Nám nezakazovali nosiť gaťky.Len pri vizite museli byť dole.pri prvom som chodila ako kačka,a pri Ďalších dvoch som nebola nastrihnutá,takže turecké sedy vpohode,ani chodenie nebolo ako na geriatrii./na tom som sa tiež narehlila./Idem ešte doupratovať.Zajtra som pozvala mamu,sestru sesterku a moju krstnú mamu na grilovačku.VŠETKO NAJLEPŠIE, MAMIČKY.

vierka

Čauko,Čauko.Dnes mi to trvalo dlhšie ako včera/mám na mysli čítanie príspevkov.Včera večer obsadil počítač manžel,a skončil o 22.45,tak som už ani nešla,lebo som si myslela,že už na Kamčatke lekvár kosíte.No ale pobavila som sa dobre.Najmä z pobytov na gynde.ja som s tým do styku veľmi neprichádzala/ak nerátam moje tri pôrody/Robila som na ambulancii súkromnej.A tam si vložky pri dlho alebo silno krvácajúcich ženách pozerala doktorka sama.Palomino a Mentolka:aj ja si prosím vaša podobizne.Mentolka,od teba mám ale len detičky.

sage33

ta posledna veta z ivetkinho vykriku je pre nas aktualna: najdem niekoho podobneho na vymenu informacii?
ano, my sme nasli niekoho podobneho. niekoho podobneho, ako sme kazda z nas....