Mam AIDS

palomino

Manzel zil niekolko rokov na Manhattene, tiez som sa ho pytala, ci tam niekoho znameho nestretol, hovoril, ze nie. Spolu sme prenajimali domcek nedaleko Roberta Redforda.

nellka

palomino, nezbláznila by si sa. Ten strach je niekedy sice na zláznenie, ale vtedy nemáš nad čím špekulovať, proste robíš to, čo musíš a ako najlepšie vieš a dúfaš, že to už čoskoro bude lepšie.
Vierka, to ti váži celkom pekne, moje mladšie má teraz 11,5kg a za necelé dva mesiace bude mať 2roky. ale oni sú obe také tyčky do fazule, sa smejeme, že to vyzerá tak, ako keby sme im s mužom všetko zjedli:)
palomino, pekné máš vlasy, ja som vždy chcela také zvlnené, ale bohužiaľ. Zato staršia ich má brčkavé až no. Aj Sage by také chcela!:)
Idem to tej sprchy, lebo zajtra zase nevstanem.

palomino

vierka, prisli mi fotky pernikovej chalupky - krasna, si sa nechvalila, ze si taka sikovna, prsty som si oblizala, tvojho maleho mikulaska a dcerky a synceka, len teba nikde.

vierka

Palomino,pozri či ti prišli fotky moje,a daj vedieť.Skúsila som nejaké vybrať,ale neviem aké,lebo bolo to v číslach.tak neviem,čo som poposielala.

palomino

nellka, bohuzial mi tie vierkine fotky nedorazili. Hej, na tej fotke je ten novy uces, inak mam kucerave vlasy, ked si ich sama umyjem, tak sa mi skuceraveju, kamaratka mi ich vyfukala, tak su take trochu splasnute. vierka, dufam, ze sa tvojej malej ulavi, chuda male. Ked mal manzel teplotu, tak som chodila nacuvat, ci dycha:) Ja by som sa pri dietati zblaznila od strachu.