Mam AIDS

nellka

Baby, vďaka Nashire som si spomenula na jeden vtip, že príde pac. k doktorovi celý nešťastný a hovorí" pán doktor, ja mám strašný problém, každý ma ignoruje!" A doktor hovorí" ďaľší, prosím...."Milé, nie?

palomino

Ahojte, ja som leniva ako opica, obed zacinam varit kazdy den az okolo dvanastej...Stale si poviem, ze ved do stvrtej do stihnem, kym manzel dojde domov:)Maliny asi nebudu ziadne, tie palicky, co sme zasadili pred asi dvomi mesiacmi neozili:((( Zato mi rozkvitla jedna lalia, tak sa z toho tesim, aspon kvetom sa dari...V pondelok budeme mat 7 mesacne vyrocie svadby:) A manzel zaciatkom juna narodky, chcela by som mu upiect tortu, ale mam taky pocit, ze som vyhodila formu na korpus:( ked sme sa stahovali. Dnes som tu mala chlapika, chceme dat vytat strom pred domom, kazdemu sa paci, ale ma dlhe korene a aj nad zemou a krivi cestu, tak bol posudit, kolko by to stalo ho dat prec. Dost. Kupili sme calamadu, mam na nu chut, neviem, co by sa k nej hodilo. Asi nejake maso so zemiakmi.

sage33

aj u nas bola burka, hromy blesky a sivota riadna.... normalne ako v biblii, ze zrazu nastala noc a chramova opona sa roztrhla .... a to som akurat isla z prace. ale len zacinalo prsat. stihla som to.
a teraz somm pol hodiny citala vase boje o poradove cislo.... no, co uz ja som mala 2000, vy ste si rozdali dalsie dvojky.

mentolka

Ja som prikvitla home,vonku hrmí ide riadna "bouře" Musim pozatvarat okna.Sa stavim ze zasa nepojde vecer koli burke net ako vzdy.Vierka tu zacina absentovat,zrejme sa drvi na skusky.Palomino ty ako zijes ? Zatial sa majte,pozdravujem vas,hory,lesy.Z tej duse pozdravujem vas!

hanka bez

Vyhra ma samozrejme tesi,som stastna,dojata,chveje sa mi klavesnica...
Ale uz ozaj idem na toho mravceka.Uz slniecko hlavku kloni,maly mravcek slzy roni,do cesty mu kamen vosiel a on nevie odkial prisiel......ale nebojte dobre to s nim dopadlo.