Mam AIDS

nellka

Neviem, stačilo by zahlásiť a dosť. Áno, ani ja to už nedokážem len tak prepnúť. A najviac ma štve, že teraz v telke dávajú hocičo a hocikedy, moja staršia sa ma raz pýtala, že prečo mama zabila svoje dieťa sekerou. To bolo ťažké vysveetlovanie, moja svokra má telku non-stop pustenú, tak to potom tak vyzerá.

mentolka

Hanka aj mna to dostalo,ja som to videla vcera na TA3.Poslala som vam mailiky aby ste sa trosku rozveselili.Ja dnes posledny den marodujem,tak hor sa do umyvania okien!

hanka bez

Ved ja spravy ani nesledujem prave koli tomu ze je to iba o vrazdach,nehodach a inych senzaciach,ale to som mala rano nahodou zapnute a som pozrela na telku a uz som nedokazala odtrhnut oci. Normalne ma to paralyzovalo co som videla.Ako moze niekto take zabery vobec odvysielat.

nellka

Hanka, nesleduj správy, to je moja jediná obrana, cítim to tak ako ty, stále musím na to myslieť. A ono je iné o tom počuť a je iné to vidieť. Kedysi si sa dozvedela len o tom, čo sa stalo v dedine a tak možno v susednej dedine a dnes vieme o všetkom, čo sa kde hrozné stane. A myslím, že ľudská psychika na to nie je stavaná, človek má z toho niekedy pocit, že sa na svete dejú len samé strašné veci:(

hanka bez

Dnes rano som mala zapnute spravy a davali zabery z toho zemetrasenia v cine.Ukazovali ako vytahuju z trosiek mrtve telicka babatiek,dvoj troj rocnych drobcekov,vsetko take stuhnute v tej polohe ako zomreli a tie vyrazy tvariciek...zvrastene,s placom,s vykrikom... boze ako museli trpiet.Taketo veci ma dokazu rozosmutnit na cely den,potom uz myslim len na to.

nellka

Ahojte! Vierka, už si oslávila vodičák? Čo ste mali dobré?!:)
Mentolka, teda to je talianizmus, nashira s tou Karolou to bolo dobré...veru, tá tu už dlho nebola.
Baby tu plačú za žehličkami a moja žehlička zase plače za starými dobrými časmi, keď som ju vyťahovala aspoň raz do týždňa.Teraz "sedí" v skrini, sama, opustená, nevyvenčená už poriadne dlho...
My sa máme dobre, deti sú zdravé, program máme už na týždeň dopredu, dúfam, že do toho čosi nepríde.
Hanka mi pripomenula tie vtipy, napr.že ako sa povie po poľsky potkan- agent kanalowy. Alebo výpravca vlakov- parada peronowa.Muž mi minule toho vravel viac, ale už si to nepamätám.

mentolka

Idem aj ja prilozit polienko nech to tu uplne nezhasne...
Dnes som si bola po vysledky,uz som ok,vsetko mam v norme (teda tie vysledky)Co ma dnes zarazilo bol udaj v zdrav.karte ze:"branie krve" namiesto odber krvi.To pislala sestricka,dobra nie? Esteze ju nemam "mastnu"

hanka bez

Keby si sage vdela ako mne je tej zehlicky luto,fakt.Ja pomerne casto zehlim,vsetko okrem ponoziek a teraz mi chyba.Teraz mam pozicanu od mamy kym si nekupime novu ale ta nieje naparovacia a uz mi tak nesadne do ruka ako ta moja.Dalo by sa povedat,ze sme mali blizky vztah :-)))A zasa taku obycajnu 800 korunovu cinsku nechcem,radsej pockam kym muz dostane vyplatu a nech uz to je poriadna "pani" zehlicka.
Asi ste vsetky vikendovali aktivne,ked vas tu nebolo nikoho.
Utekam aj ja maleho treba do skolky chystat a starsi este lezi v posteli,musim pouzit mierne donucovacie prostriedky,lebo nestihne bus.Pekny dnik vsetkym vy "babyzňie ynternetowe "

sage33

och, dnes je tu teda zverinec - zdochnuty pes a veverica, zive srnky a hady.... a my sa uz nevieme dockat vyletu do ZOO, este 9 krat sa dovtedy vyspime.
hanka, aj ja som si ku koncu roka znicila zehlicku, tak mi jej bolo luto. hmmmm, neviem, boli sme si blizke, vela casusme spolu travili :-)))). udrela som do zehliacej dosky a zehlicka baaaac na tvrdu dlazbu. na vianoce som dostala novu, od mamy. kolegyna sa stazovala, ze jej muz kupil na vianoce vysavac. je to hlupe. keby jej radsej kazdytyzden povysaval...