Mam AIDS

sage33

no tak vam poviem, moj den bol plny prekvapeni, bol krasny a akcny. stretla som uzasnu osobku a neviem ci sa mi to len nesnivalo. jednoducho, niekedy si clovek nemusi nic planovat.....

inak, takmer dva dni som bola bez siete, takze idem teraz citat, co sa tu odohralo.

nellka

Mentolka, poslala som ti mail.
Vierka, dúfam, že to nemáš zlomené, si zase bola raz aktívna, čo?:) Veru, pošli fotky, ja to veľmi rada pozerám, máte milé rodinky:)
Ideme na dvor, dnes to vyzerá na hic, však už aj je, muž dnes príde skôr z roboty a ja neviem, čo variť, stará klasika, mňa to tak nebaví, ale jesť čosi musíme:)
Tak sa tu zastavím neskôr, lebo malá ma tu užiera. Pa pa!

vierka

Ahojte babenky moje.V prvom rade dík za foto.ja mám doma manžela celý týždeń,tak ho už naženiem na stiahnutie fotiek,plus pofotím náš bazénik a niečo okolo domu.Mám toho dosť veľa nového.Trpím bolesťou palca na ľavej ruke/ totižto pri upratovaní som zistila,že na kúpeľňovej skrinke mi vypadla nôžka,tak som ju chcela napraviť,a tá hnusná skriňa mi spadla na ruku resp.na palec.myslela som,že je zlomený,bolí to,ale hýbem ním.Môže byť aj zlomený,lenže na rtg nechcem ísť,lebo mi mešká menzes.vysadila som HAK, ale používali sme kondómy,tak by som nemala byť.Nikdy som nemala pravidelne,ale keď Pán Boh dá,aj motyka vystrelí.Spájam to všetko aj so stresmi okolo vodičáku a jazdenia.Tak uvidíme.mentolka,tak to si ja neviem predstaviť,aby sa niečo také stalo našej Kore.Veď to je normálne člen rodiny.Hnusák jeden ten ožran.

mentolka

Aj ja ti zelam skore uzdravenie prsnika,je to otras,mala som ho asi 4x a tiez som si to pekne odhoruckovala.
Mala spala vcera vacsiu cast dna tak som sa bala co bude v noci ked je taka vyspata do zasoby ale chrapalo chuda celu noc.Dala som jej brufen sirup od teploty lebo vecer jej vyskocila a odvtedy spi a spi.
Ja idem do prace,uz tu sedim osprchovana a pijem si ranne kapucinko.Vcera som zaspala pri prvej reklame v tv,zobudil ma az telefonat od muza a ja ze to mi zvoni uz budik do roboty taka som bola dezorientovana :-))))
No co babeny stretli ste nejaku musku svetlusku alebo nedajboze polnocny poklad sa vam vynoril v zahrade tot hned pri bazene ci hriadkach s mrkvou?

nellka

Sage, ďakujem za fotky! Baby, tie vaše deti sa tak na vás podobajú!:)Aj Nashirina malá, aj tvoja Sage, dalo sa to dobre porovnať na tej fotke, čo máš malú na rukách- aj oči, aj nošteky:)
Zápal prsníka je hnusná vec, aj ja som sa s tým borila, najviac mi pomohli obklady z bieleho vína, smrad v chalupe ako u norotikov, ale pomohlo. A jedno pekné ráno sa malá prisala a podarilo sa jej to mliečko rozťahať- to bol až euforický pocit, čosi úžasné:) Tá bolesť bola taká, že som ani spať poriadne nemohla. Tak držím palce, necha sa ti to čím skôr spraví!