A este na margo vyroku mojho ex dam jeden smiech co mam od Mentus kchgkcjhlkjkkjkchŕŕŕ.......to je najlepsi smiech v pisomnej forme aky som kedy citala:)))
Vierka mozno aj ked k tebe pridem tak schudnem...chachachachacha..Tak gratulujem ku menzesu:))).A je to sranda ,ze sme sa stretli ,ale ano Vierka realne.Sage ti posle dokaz.Bolo to prijemne....zaujimve a hlavne kratke .No nabuduce bude dlhsie.By som to opisala slovami mojho ex....Bolo to krasne ,ale kratke chachachachacha.
Stretli sa, mršky jedny!:) A vraj ma videli...to ste nemohli silnejšie zakričať?!
Nashi, máš nádhernú farbu vlasov, sekne ti- inak sranda vidieť teba s deťmi Sage. Tak ste si to užili...Trocha mi je ľúto, že som sa tam k vám nemohla preniesť:(
Vierka, oslavujete, či plačete?
Sage, ako s tým zápalom?
Mentolka, čo tvoji marodi?
Tak a pííííštéééé!!!!:)
No naozaj som schudla.Taka vytesena som bola rano :))).A Nellka aj ty si tam bola ak nevies.....asi nevies,ale Sage mi ta ukazala ,ale len zozadu.Neskoro som ta zbadala.A Mentus teba som tam nestretla aj v Tescu som bola dokelu a nic.Vierku a Hanku tiez nic a to tam bolo ludi na mraky:))).
Taaak pravda je ,ze vcera sme si dali so Sage nasu prvu naozajstnu cafe gold.A vcera som jej pobozkala tie krasne deti.A mali sme spolu jogurtovu zmrzku.Taaaaaku velku a mnaaaaam taku fajnu.Ako sa to zomlelo......hlavne rychlo ,ale to niekedy asi aj dobre.Myslim ,ze sme boli obe vystastnene i ked ja mierne polepenica z vlaku a pri odchode som si na tu moju vonu slahla troska Saginkinej a potom som to cestou este viac zapotila a +smrad z vlaku...Som sa zmyvala asi pol hodinu doma.Schudla som kilo.....to ma fakt prekvapilo.Zadna 90dnovka od dnes chodim pravidelne ku Sage na navsetevu a kg pojdu dole len taky fukot.Je to sila ani ja neviem ci sa mi to len snivalo:)))chachachachacha.Pa dievcata