Mam AIDS

nashira

A este na margo vyroku mojho ex dam jeden smiech co mam od Mentus kchgkcjhlkjkkjkchŕŕŕ.......to je najlepsi smiech v pisomnej forme aky som kedy citala:)))

nashira

Vierka mozno aj ked k tebe pridem tak schudnem...chachachachacha..Tak gratulujem ku menzesu:))).A je to sranda ,ze sme sa stretli ,ale ano Vierka realne.Sage ti posle dokaz.Bolo to prijemne....zaujimve a hlavne kratke .No nabuduce bude dlhsie.By som to opisala slovami mojho ex....Bolo to krasne ,ale kratke chachachachacha.

nellka

Stretli sa, mršky jedny!:) A vraj ma videli...to ste nemohli silnejšie zakričať?!
Nashi, máš nádhernú farbu vlasov, sekne ti- inak sranda vidieť teba s deťmi Sage. Tak ste si to užili...Trocha mi je ľúto, že som sa tam k vám nemohla preniesť:(
Vierka, oslavujete, či plačete?
Sage, ako s tým zápalom?
Mentolka, čo tvoji marodi?
Tak a pííííštéééé!!!!:)

nashira

No naozaj som schudla.Taka vytesena som bola rano :))).A Nellka aj ty si tam bola ak nevies.....asi nevies,ale Sage mi ta ukazala ,ale len zozadu.Neskoro som ta zbadala.A Mentus teba som tam nestretla aj v Tescu som bola dokelu a nic.Vierku a Hanku tiez nic a to tam bolo ludi na mraky:))).

sage33

chichichi, no fakt si schudlaa, nashi? vravela som ti, ze kludne si daj nasej stravy, z tej sa chudne :-DDD
cmuky cmuky vsetkym.

nashira

Taaak pravda je ,ze vcera sme si dali so Sage nasu prvu naozajstnu cafe gold.A vcera som jej pobozkala tie krasne deti.A mali sme spolu jogurtovu zmrzku.Taaaaaku velku a mnaaaaam taku fajnu.Ako sa to zomlelo......hlavne rychlo ,ale to niekedy asi aj dobre.Myslim ,ze sme boli obe vystastnene i ked ja mierne polepenica z vlaku a pri odchode som si na tu moju vonu slahla troska Saginkinej a potom som to cestou este viac zapotila a +smrad z vlaku...Som sa zmyvala asi pol hodinu doma.Schudla som kilo.....to ma fakt prekvapilo.Zadna 90dnovka od dnes chodim pravidelne ku Sage na navsetevu a kg pojdu dole len taky fukot.Je to sila ani ja neviem ci sa mi to len snivalo:)))chachachachacha.Pa dievcata