Mam AIDS

sage33

vierka, ja si prosim grilovane kuracie stehienko, cibulku a papriku, alebo kukuricu, moj syn tuzi po opekanej slaninke, ale on zboznuje aj pecene klobasky a langose..... stihas? este nas chces?
a mozem aj ja zahrat na flaute, ale to by som nemohla spievat, a ja si chcem tak riadne od srdca.... to by sme poburili pol dediny.

palomino vitaj konecne! si mi pripomenula s tym krivanim mojho syna. on je expert, ked ho ockovali v 3 rokoch, dostal DiTePer uz do ramena, ale ked sme isli od pediatricky, co je asi 100 metrov od bytu, tak strasne kriiiival, az som sa smiala. a napokon sa mi pytal na ruky, ze ho to velmi boli.

palomino

nellka, ake skusky ma tvoj muz? Budes v BA vymetat obchody?:) To hej, chlapi sa maju, najprv vari mamicka a potom zenicka...

nellka

Nashi, tri akordy stačia! Aké sú to? Ak Vierka zoženie klavír, zahrám vám aj ja, napr. kohútika jarabého!:)
Inak k Vierke ma to tiež ťahá, pokosený dvorček, Vierka gazdinká a jej dobrotky:) Furt tvrdím, že ja som mala byť chlap, mňa varenie ani pečenie neberie, aj keď to robím.
Menotlka, som rada, že je maródom už lepšie:)Tak ty máš doma také pedantné dievčatko? Tá moja pôjde teraz do prvej, ale tá tomu poriadku a čistote moc nedá...jej to proste nevadí, som zvedavá, kedy jej už konečne začne vadiť sopel pod nosom:)
Zase ma bolí hrdlo, sviňa...
V sobotu idem s mužom do BA, deti stráži ich krstná, hurá, už sa teším! Muž tam má skúšky, tak drví,chudák, dúfam, že to spraví.

palomino

nashira, len aby ste potom mastnu krv nemali:) Akurat mi volal ocko, vyse roka som ho nevidela, tak mi je luto:( Buduci maj by sme chceli ist pozriet domov. Boze, sak to je az o rok. O hanke bez nic neviete? Ci sa jej dobre tehulkuje. Robili mi tu biopsiu uzliny. Este stale krivam, vcera som uz aj varila, tak som si to tam dobre ponatahovala a v noci to bolelo jak dabel. Ale s pristupom lekara a sestriciek som velmi spokojna. Spravali sa krasne a ja som sa bala predtym ze az.

nashira

Fiiiiha tak nas tu zase je ako hub po dazdi kchrŕŕŕgjhjhfjhdejchrŕŕŕ´....Mentolka dakujem ti za tvoj smiech.Ma na mna blahodarne ucinky.No Palomino vitaj.Tak akaze operacion to bola:)))...poopisuj...som same ucho.Dnes ma stredna meniny .Tak ideme gratulovat az teraz ,lebo velka bola na opekacke a len teraz prisla.OOOO Vierka a uz viem kedy k tebe pridem ked budem mat bielkoviny a dam si to raznici ja ti donesiem aj sicko na to ..prasa,papriku,vino....juuuj.Zahram na gitare tie tri akordy co viem a bude parada...Preco sme tak daleko....fnukchŕŕŕ

palomino

Hovorim si, ze sa po dlhom case ku vam mrknem. A vy sa uz veselo stretavate, fungujete si v krasnom letnom pocasicku a tak. Ja sa zotavujem po operacii, manzel sa o mna stara ako o vlastnu (kchgkcjhlkjkkjkchŕŕŕ), najlepsi manzelov kamarat sa zenil v prvy letny den, boli aj v telke, kvitne mi ruza na tmavoruzovo, doviezli nam strechu (par krabic poskodenych, tak sa bude konat repete az z Texasu, ktovie, kolko im to bude trvat) a v utorok idem do skoly.
Mentolka, aj nam este kontrolovali knihy, este aj pisane ceruzkou sme museli gumovat, pamatas? Teraz mam zbrusu nove (za 500 dolacov za semester, samozrejme...), esteze sa mi podarilo dostat aj tohto semestra prospechove stipko. Susedka ma uz krasnucke sestmesacne brusenko, je zlatucka, chcem ju v blizkej buducnosti pozvat na kolac, nech tu mam nejaku blizsiu kamosku.

sage33

joj vierka, to tvoje pozvanie je lakave! ja ta mam blizko, uz len sa dohodnut na case a prideme. hmmmm a tie tvoje dobroty, co pripravujes, hned by som sla.
skoda ze nashi bola tak kratulililinko. to sme sa len odprevadili k nam domov z prace a naspat na stanicu, fnukchŕŕŕ. :-)))

vierka

Aj ja chcem stretko.Vážne vás pozývam.Sme na trase,kde je vlaková stanica,asi 1 km vzdialenú po ceste,ináč z okna ju vidím.nešlo by to?Máme veľký dvor...o stravu sa postarám.porozmýšĺajte.Dnes si ideme urobiť živánku.A potom,aby som schudla,však????ale ja sa cítim dobre,len horšie to je ,keď treba ísť na svadbu atď.aj u vás je taká horúčava.Až hnus.ale lepšie akoby mala byť zima.

mentolka

Ach boze co to tu ja citam,vy ste toho postihali...
A ako sa zomlelo to vase stretko,sak piste som cela zhava nie?
Moji marodi sa maju co den lepsie,som rada.Zajtra ide moja prvacka posledny krat do skoly,mame uz kupenu kyticku pre pani ucitelku.Len ma mrzi ze dnes dostavali knihy do druheho rocnika a to moje pedantne,cistotne a poriadkumilovne dievcatko dostalo knihy po nejakej divej svini,potrhane spinave,no hnus!Este su na strankach kusky zaschnuteho jedla,blééé.
My ked sme odovzdavali knihy,ucitelia nam ich kontrolovali,skoda ze sa to uz nerobi :-(
A k tomu chudnutiu...hm ja som schudla odkedy pracujem uz 3 kg neplanovane.Doma dobieham - slaninove vecierky,hranolky,tatarka syr,vagony zmrzliny a stale som nepribrala :-)))
Óóóó rodicia moji vdaka vam za geneticku vybavu. kchjhghgchŕŕćchrjúkmchŕŕŕ