Mam AIDS

palomino

Vierka, ja sa skor doplazim:) Krivam jak vojnovy zajatec, v noci si davam fajne narkotikum proti bolesti, take, ktorym nepohrdnu ani narkomani...Za chvilku prestane uuuuplne vsetko boliet. Aby som si to nezacala davat aj rano:)
Musime prist na Slovensko aspon na tri tyzdne. Mame rodinu od vychodu cez Zahorie, Moravu a Prahu. Clovek sa nacestuje ako blazon. Co znamenaju tie primicie?
Tu maju deti prazdniny uz takmer mesiac, tak sa rozpravame, co rodicia, ktori pracuju, s tymi detmi urobia, ved si nemozu zobrat trojmesacnu dovolenku.
Este som sa chcela pochvalit, ake mam sikovne sestrine deticky - neterku od prostrednej sestry zobrali na VS na biochemiu inzinierstva, neterka od najstarsej je v druhom rocniku mediciny a urobila najtazsiu skusku ako naj v rocniku, aj minuly semester urobila jednu skusku ako jedina, no proste sa potetila, dostava aj vysoke prospechove stipko:)

palomino

Vierka, ja sa skor doplazim:) Krivam jak vojnovy zajatec, v noci si davam fajne narkotikum proti bolesti, take, ktorym nepohrdnu ani narkomani...Za chvilku prestane uuuuplne vsetko boliet. Aby som si to nezacala davat aj rano:)
Musime prist na Slovensko aspon na tri tyzdne. Mame rodinu od vychodu cez Zahorie, Moravu a Prahu. Clovek sa nacestuje ako blazon. Co znamenaju tie primicie?
Tu maju deti prazdniny uz takmer mesiac, tak sa rozpravame, co rodicia, ktori pracuju, s tymi detmi urobia, ved si nemozu zobrat trojmesacnu dovolenku.
Este som sa chcela pochvalit, ake mam sikovne sestrine deticky - neterku od prostrednej sestry zobrali na VS na biochemiu inzinierstva, neterka od najstarsej je v druhom rocniku mediciny a urobila najtazsiu skusku ako naj v rocniku, aj minuly semester urobila jednu skusku ako jedina, no proste sa potetila, dostaba aj vysoke prospechove stipko:)

nashira

Konecne maly zaspal....tie horucky su hnus.Chudatka detusiky.Dnes ma Adulka rozlucku v skolke posledny den je tam.Tak mi je jej luto.....Ked boli deti zo skolky v skole v prirode a ona nie strasne jej chybali a teraz 2 mesiace len doma .No bude to dlhe.Velka pojde v juli do tabora a este potom ku ex aj s malou.V auguste uz kupime skolsku tasku ...peknu ruzovu.Stale sa jej kyvu predne zuby uz dva tyzdne .Obcas si ich jazykom pritlaci do predu tak jej trcia z pusy ako dve dyky.No uz aby vypadli ma ich hnusne od kakaa.Uz sa normalne tesim na tie jej trvace zuby.Dufam,ze ich bude mat po mne ...chachacha.V predu pekne a vzadu minove pole ...samozrejme povybuchovane.

vierka

Teraz sa smejeme na malej,ako tancuje.Miluje CD od Petra Nagya deťom,a najviac Mandarínku Darinku.To je schopná počúvať celý deň.

vierka

Zajtra idem na výlet so strednou dcérou do Košíc.Ideme na Primície,prvú primičnú omšu.A potom asi zájdeme pozrieť,čo nové na hlavnej-AIDA a tak.

vierka

hej,baby,nemajte žiadné strachy.ja šikovnica zvládam všetko.podĺa vášho želania.fakt pouvažujte o stretku.Budem rada.Náš dvor toho zvládol veĺa.Momentálne sa robí na altánku,takže ani nejaké prehánečky nás neprekvapia.Langoše robím vynikajúce/ako zo stánku/aj ja ich milujem.veď napokon to je vidieť na mne.Ale pohoda.Prifrndží aj Palomino?No aj ja som spievala sóla v kostole.Hrať "viem" na gitare,akordeóne a na nervy.Bude to kvalitné,ak sa spojíme v jeden hlas.Už sa teším.

mentolka

Jéj ake ste vy vsetky hudobne nadane! Tak ja sice spievam ako ked na barana vrata spadnu ale mozem vam zahrat na harmonike"na kralovej holi"
A este toho kohutika jarabeho,ale myslim ze na klaviri bude lepsi nellka.Len aby sme vierke ten pestovany travnicek nerozryli od noziciek klavira kchrŕŕŕćhpchŕŕggg.Papa letim do pracéééééééééé

palomino

Do zboru ma na zakladnej lanarila nemcinarka, ona ho viedla, nenavidena bestia, aj ked mi slubovala, ze budem spievat prvy hlas, kaslala som na nu. Manzel bol sam nakupovat a objavil cabajku! Fajna, len sme ju vybalili z obalu, aby vyschla. Robia ju tu v nedalekom meste. Ta slabina ma priserne boli, zase uz lezim, neda sa mi chodit, som zvedava, ako pojdem do tej skoly v utorok.
Este chcem odkazat jjjjj, ked sa tu objavi: cistidlom na okna sme zabili cervicky v palme. Velmi ti dakujem. Obsahuje amoniak, mozno ten ich dorazil.

sage33

aj ja som spievala asi v troch spevackych zboroch. dufam ze raz budeme beeeekat spolu vsetky kozy.
a s prefajcenym hlasom mozes nellka do superstar, tam sa trhaju o chraplave a prefajcene hlasy.

nellka

Áááále, robí si taký jeden kurz...
Vymetať obchody nebudem, nikdy som to nerobila, nebaví ma to. Hovorím, mala som byť chlap!
Sage, aj ja rada"békam", keď som bola naposledy u ségry/aj v noci/, tak jej muž hral na gitare a spievali sme do polnoci, v podstate v meste...ale nikto sa na nás nesťažoval, asi sme pekne spievali!:)
Kedysi som chodila do spev. zboru, strašne ma to bavilo, dúfam, že sa mi ešte niekedy podarí sa do zboru dostať...ak ma tam budú chcieť s mojim prefajčeným hlasom:)