Mam AIDS

mentolka

Jáj nashir (ka)a si ma rozosmiala,ja keby som sa "potetila" tak som svata az na spiku kosti.Denne vysedavam v kostole a pcham sa fararovi do priazne.Bŕŕŕ tfuj esteze som sama sebou uáá

nashira

No ja sa s pribuzenstvom nejdem chvalit.....to keby som sa potetila tak asi ble a deti nech radsej ostanu po rodicoch.Ale stehna ,zevraj mam po otcovej sestre,ale mam rovno jej stehna?No skor si myslim ,ze teta aj ja to mame po nejakej babke,prababke......diky predkovia za tie stehna ste mi mohli aj lepsi stehna zanechat.....dufam,ze ma pocuju a zapisu si to za usi.:))))))))

mentolka

Palomino a moj bratranec je velvyslancom Kanady,sestra skoncila vysoku skolu,ovlada 3 jazyky,neter prijali na medicinu,sesternica pracuje v ustave genetiky v Hannoveri,a synovec vo firme zaoberajucej sa programovanim pocitacov v Ottave.Moja dcera je najlepsia ziacka v triede,navyse nazbierala najviac papiera do zberu.Druha dcera sa naucila sama obliekat a obuvat,nas pes vyhral vlani sutaz o najkrajsieho vlciaka a moj manzel ma najkrajsie oci na svete. A este moja babka robila najlepsie halusky s kapustou v celej slnecnej sustave:-))))))))))))))))))))

mentolka

Dnes sa suseda stazovala na svoje deti ako nechcu jest obed ale uprednostnuju sladkosti,nanuky,chipsy a pouzila vetu : "Jedli by cely den iba kokotiny"
A teraz pred hodinou mala papala rajcinovu polievku,chlipla si dva krat,zamyslela sa a vravi:"mami? polievka je tiez kokotina?"

mentolka

Hm vidim ze sa to zvrtlo na uspechy pribuzenstva...dost zvlastne
Moje prvaciatko dnes bolo po vysvedcenie v krasnych bielych satenovych satockach s ruzovou maslou v pase (quelle)a bola taka krasna s tou kytickou v ruke,fnuk fnuk az som bola dojata.
Ten rok ubehol tak rychlo.Dnes ma tak ohavne bolia nohy,spravila som si kupel v soli a teraz mam blahodarny zabal na klepetach,dufam ze budem mat labky ako popoluska kchr´´rŕŕgh
Este idem kuknut do mraziaka ci tam neostal aspon tvarohovy misa a potom hor´sa vychutnavat piatkovy vecer na gauci. :-))))))))))

palomino

sage, ved som to myslela so smajlikom, coby som sa chvalila...Napisat to ale mozem, nie?:)) Asi si to nepochopila dobre. Aj jej mamka - moja sestra - je sikula a skolu skoncila s cervenym diplomom. Tak nemusi byt len po mne:)

sage33

palomino, potetila sa? to akoze je sikovna po tebe?
hmmm, ked ma ini nechvalia, preco by som sa sama nepochvalila....
ja sa drzim zasady, ze dobro sa chvali samo.

vierka

Palomino,primície-t.j.vysviacka kňaza.maminej sesternice syn.No???taká my sme family.Bude mať prvú omšu v rodnej dedinke.Tak ideme.My mládež sme mu kúpili kalich.