my sme vcera cestou do skolky kupili obom paniam ucitelkam v skolke biele ruze, take boli krasne, teda tie ruze. a nas maly ich tak hrdo niesol, v skolke uz nedockavo pri prezuvani - mamka rozbal mi ich, podaj mi kvietocky..... a takmer utekal darovat im ich, este vecer spominal, ze dal ruze svojim tetam v skolke. zlaty. bude po ockovi, aj on rad rozdaval ruze. teda aj teraz, ale uz pomenej.
taaaak, a odo dneska mam dlllllllhu dovolenku, budem plnohodnotna mamicka. hlavne idem pomaly a postupne upratovat ten bordel, co sa tu za 10 mesiacov nestihlo nejako rovno ulozit, alebo poutierat,alebo co sa jednoducho spini stale, a co robim dennodenne. idem zacat s malou pokakanou a smradlavou plienkou, co sa mi tu tmoli pod nohami. tak paaaaaa, nashir(ka), mentol(ka), vier(ka), nell(ka), palominka, karolka, pinka :-))) (toto sa mi nejako neda, ci pinkynka?), jjjjjjjka a samozrejme, nasa zakladatelka ivet(ka). pekny den vsetkym.
slniecko sa zobudilo, popretahovalo kosti,.......
fuj, smrad je tu uz neznesitelny a mala si uz dala pyzamkove nohavice dolu, pomocnicka je to, sikulka.