Mam AIDS

nashira

No dnes som smutna.To co bolo v tv novinach ako Zitny zrazil toho chlapceka Tomaska normalne ma to rozhodilo.A mala som dnes zamyslenie nad svojim zivotom a chce sa mi z toho krcat.No to nem dobre nem.Idem si dat sprchu a zmyt vsetku spinu zvrchu a asi sa dnes este porozpravam s Bohom dame debatu.Dufam ,ze mi helfne.

vierka

Jasné,mentolka,a vieš ako?ale tak od dojatia.Vtedy mi len slzy tečú a tečú.Lebo pri iných situáciach napr.pri pohreboch až so mnou trepe.Pošlem vám foto.

mentolka

Vierka aj si si poplakala? Ja na takychto akciach plakavam ako v telenovele :-)))
Tak mate knaza v rodine...aj my.
Deti dnes mrncia ze chcu ist do bazena,mne sa zda chladno je akosi "mracivo" Idem si uzivat posledne chvile volna,rano do prace.
Pozdravujem vas vsetky srdecne,priamo z lavej srdcovej komory.:-))))pá

vierka

čauko.Tak aké "kokotinky"ste dnes varili?No,poplakala som si pri tých vašich heftoch.Mentolka,nekosila som,lebo som bola na primičnej omši pri KE.Sage,ten môj bratranec /novokňaz/ide do Prešova-na Sekčov.Bolo to niečo nádherné.taká som bola dojatá.

sage33

mentolka, chladno vravis? tak to zajtra takto bude aj u nas. aj ked dnes bolo obcas zamracene a fukal silnejsi vietor, stale vsak bolo velmi horuco.
vsimli ste si, ze sme tu vsetky severanky? teda zo severu slovenska? okrem karoly, ak nas nesali :-))))
mentolka, aj ja som takmer mala opekacku. maly si pytal spekacik na veceru, ale napokon som ho len uvarila, nie opekala.

mentolka

Ááááhojte! Tak nakoniec z toho opalovania nebolo nic,bolo chladno a pod mrakom bé.Boli sme s detmi na jahody pri priehrade,vecer sme opekali a teraz sa ukladame spat.Dobru noc vsetkym .-)))

nashira

Ahojte moje!
ja som bla dnes na brigade a som unavena a slubujem ,ze som sa snazila si oddychnut a nedalo sa .Maly spi uz aj manzel ...som ho nahovorila ,ze si ideme spolu lahnut a on uz fucí a ja tu oxidujem....som sa potichu odplazila z postele aby som ho nezobudila ,lebo by za mnou bezal....:)))))).Len nech oddychuje.No a ja mam siestu .Mam kavu a nanuk a keksiky ....dojedla som kusok margotky.Dnes mam sladky den povoleny v tej mojej diete tak uzieram z kazdej sladkosti co doma mame...chachacahachach.Deti su volne povolene na sidlisku.Lutujem velku vzdy sa musi starat o tu malu...to je zivot.Este ,ze je taka poddajna ...myslim velka.Na malu by sa zislo voditko.Ja len dufam ,ze Hanka je o.k.....Pa dorotky

mentolka

Sage tak ti zelam nedherne leto,uzi si deticky,oddychuj :-)))Ja som dnes tiez doma tesco a zaobide do pondelka bez takej kvalitnnej pracovnej sily.Idem rychlo nieco upratat,francuzke zemiaky sa uz dopekaju a zvalim sa na balkon v plavkach.(od ťinana za ťjitto kojun kchŕŕŕghchrŕŕ)Vierka ides dnes kosit? Nam treba ale asi az vecer teraz je hic.Palomino vy mate ake pocasie ?
Majte sa krasne berusky moje,zelam uteseny den :-)))))))

sage33

my sme vcera cestou do skolky kupili obom paniam ucitelkam v skolke biele ruze, take boli krasne, teda tie ruze. a nas maly ich tak hrdo niesol, v skolke uz nedockavo pri prezuvani - mamka rozbal mi ich, podaj mi kvietocky..... a takmer utekal darovat im ich, este vecer spominal, ze dal ruze svojim tetam v skolke. zlaty. bude po ockovi, aj on rad rozdaval ruze. teda aj teraz, ale uz pomenej.
taaaak, a odo dneska mam dlllllllhu dovolenku, budem plnohodnotna mamicka. hlavne idem pomaly a postupne upratovat ten bordel, co sa tu za 10 mesiacov nestihlo nejako rovno ulozit, alebo poutierat,alebo co sa jednoducho spini stale, a co robim dennodenne. idem zacat s malou pokakanou a smradlavou plienkou, co sa mi tu tmoli pod nohami. tak paaaaaa, nashir(ka), mentol(ka), vier(ka), nell(ka), palominka, karolka, pinka :-))) (toto sa mi nejako neda, ci pinkynka?), jjjjjjjka a samozrejme, nasa zakladatelka ivet(ka). pekny den vsetkym.
slniecko sa zobudilo, popretahovalo kosti,.......
fuj, smrad je tu uz neznesitelny a mala si uz dala pyzamkove nohavice dolu, pomocnicka je to, sikulka.

nellka

Menotlka, Nashira, máte šikovné školáčky:) Mňa to už tiež čaká, ani sa mi nechce veriť, že už bude mať sedem rokov...
Mentolka, ako ste na tom zdravotne? A čo psík?
Baby, pobavila som sa, ja sa vám teda nemôžem rovnať, aj keď svoju rodinu mám najradšej, rozumieme si, mám v nej oporu, viac si ani neželám, len aby to vydržalo...