Mam AIDS

vierka

Kočky,máte moje fotky,ak vám prišli.Dúfam,že áno.Nashira,u nás už snežilo.Nejaký bordel lietal v povetrí.Idem detiskám napustiť bazén,niečo ukuchtiť,upratať.....

nashira

Tak vracat....U mna nieje nikto viac za to ,ze je v Tv,alebo politik,herec ....je mi to fuk.Isiel rychlo som zvedava na zaver policajtov,ale predpokladam,ze to bola jeho chyba.Citim s mamkou dietatka a rodinou.Im uz nic maleho zivot nevrati a to je uplne hrozne .....:(((((((((((((((.

mentolka

Ja som to pocula pred chvilou v aute v radiu.Moderatorka povedala iba ze Zitny zrazil rodinu iducu na vylet pricom usmrtil 5 rocneho chlapceka a za tym povedala ze "moderator je v tazkom rozpolozeni"to ma dozralo,este z neho urobia nakoniec obet.Je to hnus co sa deje na cestach,ja sa strasne bojim.Mas pravdu nashira,je to na grcanie :-((

sage33

nashi, chce sa ti grcat ci kricat? no ale je to jedno, proste musi to z teba von. mna tiez rozladia taketo pripady, ked zrazil vodic matku s kociarikom, a podobne. vzdy ma strasie, ked si pomyslim, ze by sa to malo prihodit nam. asi by som od zufalstva zabijala vlastnymi rukami. niekoho, kto je neopatrny, sebecky, nemysli na svoje okolie.
a dnes mi je aj tak nejako smutno, aj ked bol pekny den, skoro cely vonku prezity.