Mam AIDS

sage33

pekny cas si vystihla, nashir, 13:13....
no to bvy vyzeralo zaujimavo ciernobielo, skoro ako zebra... biele telo, cierne ruky

nashira

Tak ma napadlo Palomino ,ze keby si nemala ruky a boli by na transplantaciu k dispozicii len ruky cernosky ci by si ich chcela?...chachachachachacha.

mentolka

Ozaj a sestra priniesla obrovsky hrniec plnenej papriky v paradajkovej omacke.Tak nevarime.Dakujem ti boze za taku skvelu sestru!!!

mentolka

Vierka neboj,kto vcas rano vstava,boh ho pozehnava.A najma ak este umyvas bozi chram :-)))Som zvedava na tu tvoju malovku,ja neviem nakreslit ani jezka nieto este macka pu a kolektiv.Dnes ideme na "kupko" hehehé,deti este spia tak idem prichystat nieco dobre pod zub a frcime.Nashira dufam ze uz si naplnena :-))))))))))))))))))))))ňňchr=rghcfjhchrŕŕŕ

vierka

Tak,devočky,dielo je dokonané.Perfiš.Foto pošlem až potom,keď budeme mať presťahované nábytky z dolného poschodia na horné.,čiže čoskoro.dobrú nôcku.idem spať,lebo zajtra vstávam pomerne skoro/o 7.00 /.idem upratovať kostol.Prišiel na psa mráz!!!!cha,cha,cha.

sage33

nashira, uplne prazdna? to myslis ako ze si sa poriadne vyprazdnila? to aj ja predvcerom, po slivkach :-DDDDDD
andy, uz mas vsetko poskatulkovane? a pises si aj, co je v ktorej skatuli? my ked sme sa stahovali do vacsieho bytu, manzelovi sa zdalo, ze s tym vypisovanim iba zdrziavam cely proces..... ako to len potom ocenil, ze nemusel kazdu jednu rozbalovat a prehladavat jej obsah....
no, poprezradzali sme sa, ale sme sa stretli broskynka s jablonkou, jablonka s lennuskou.... a ktovie kto kde este.
nashira, tak povedz niekomu, nech ta naplni :-)))