Uz som tusim raz pisala, ze mame zatial len jednu postel (manzelsku). Momentalne tiez robime opravy na dome (strecha a podobne). Tak si najprv dom chceme dat do poriadku. Okrem toho manzel si dovolenku cerpa na robotu okolo domu a ked uz niekto pride do Ameriky (na taku dialku sa nechodi na tyzden), tak sa mu treba aj venovat, co by mali z toho, keby sme sedeli doma, lebo manzel berie auto do roboty...Teraz to bohuzial nejde. Treba mat vytvorene aj nejake podmienky. Pracujeme na tom.
Palomino a toje sestry ta nepridu pozriet do USA? Sak v ramci dovolenky by mohli odskocit a potesit ta v tvojej samote.Mamina sestra ked odisla do USA tak sa tam vystriedala cela rodina co ich boli kazdy rok navstivit raz jeden raz druhy.
Sage uz si sa rozhodla co si ides kupit za najdene peniaze?
Polievocku ti odlozim,pripadne poslem kuriera ak je to akutne.
Idem zehlit,potom do lesa...no ja som na roztrhanie tela.Tŕŕŕhh.
no hej, mentus, gulu mam. dnes som nasla 19 sk, t.j. 0,63 EUR pri kolotoci, boli sme s detmi trochu na piesok a ihrisko. asi pojdem tipnut aj loto... vlastne naco tipovat, ked mam doma jasnovidecku gulu.
mentolka, ked sa ti zvysi tej muchotravkovej polievocky, mozes mi prosim ta odlozit? teda nie mne, ale ja uz by som ju vedela, komu naservirovat...
mentolka, ja plnenu papriku zboznujem, pred par dnami sme ju dojedli, ale musela som ju robit ja:( No niekto sa teda ma.
Vcera k nasim prisli obe moje sestry s detmi. Je mi luto, ze ja chybam:(((((( Ako to, ze tam nie som? Ved ja som bola vzdy doma s nasimi.:( Dufam, ze sa maju spolu dobre.
Ako vies ze som si prave odskocila uz po x ty krat nalozit plnenu papriku? Ty mas asi doma jasnovidecku gulu.Uf ale uz si do vecera nic nedam,zaludok mam ako krava.Chystame sa este na hriby tak to dufam rozchodim.Ak najdem dake muchotravky,tak svokre navarim taku polievocku az sa bude oblizovat!
no, co sa tyka globalneho oteplovania, ako sa da neverit v neho? vsak uz su jeho jasne dosledky na svete. nehovoriac, ze ja si pamatam letne prazdniny, kedy boli teploty max. 27-28°C. ale aj keby nie to, pozrite sa na dazde, 50 alebo 100-rocne vody uz mame pomaly kazdy rok. zaplavy su jasnym dokazom globalneho oteplovania.
mentolka, aka bola plnena paprika?
ja idem branit moj bobok najmensi, brat ju tak divoko luuuubi....
Inak ked sme uz pri tom rasizme tak som dostala jeden mail,ak nezabudnem rozposlem vam ho.Je to z ineho sudka o romoch :-)))
Inak co porabate ze ste tu.Aj u vas prsi zabenky?
Uz sme sa tu davno takto nestretli v hojnom pocte.Som vas vymakla háá??? Palomino neboj ja tiez niesom rasistka ale viem co robia niektori cernosi,opisala si to minule dost presne a je to bohuzial tak.Ak ta to potesi tak s tebou vynimocne suhlasim :-))))
Joooj, nashira, to je trosku kontroverzna otazka a dovolim si na nu neodpovedat. S rasizmom je to ako s globalnym oteplovanim, bud tomu veris alebo nie...Neodpovedala si na otazku, ci by si chcela zit pri ciganskej osade. Prid sa pozriet na americkych Ciganov, mozno zmenis nazor. V kazdom pripade sa nazor na toto neda vytvorit, kym nezazijes na vlastnes kozi.
P.S. ked uvidis auto, ktore sa natriasa od naplno vytatej hudby a ma chromove disky, urcite uz po par rockoch budes vediet predpovedat, kto v nom sedi:)