Mam AIDS

palomino

Tiez mi to je cudne. Aj dospelaci sa len vyvazaju a potom aj tak vyzeraju...Bud sedia doma, alebo v aute alebo su v robote...Tu susedu, co rodila vo februari, ci kedy to, som uz aspon mesiac nevidela s kociarom, zo zaciatku to vyzeralo slubne.
Nemas rada barbiny? Ja som teda pravu od mattela mala:) A uplne prvu mi kupil svagor, ked este zakasal za mojou najstarsou sestrou. Ta byva na opacnom konci Slovenska a druha zase pri Prahe.
Idem uz zdvihnut zadok, dobru noc.

sage33

tak to hej, palomino, to som uz pocula, ze sa v usa velmi nekocikuje. ja si neviem predstavit, ze by mi malo dieta spat iba v interieri domu a auta. to my chodievame na dlhe prechadzky a tesim sa, ked si mala pospi v tieni stromov pri rieke, alebo v centre pri fontane, v parku ... chybalo by mi to.
no to mas jasne, ze si manzel kupuje hracky pre seba. no ja neviem, nasa mala sa asi s barbinami velmi nepohra. nikdy sa mi nepacili a nemam ani tuzbu kupovat ich mojmu dietatu.
palomino, neviem ci som nepostrehla, sestry byvaju daleko od vasich?
hanka bez, dufam, ze sa ma manzel lepsie a ze coskoro pridete uz aspon sem, na slovensko. myslime na vas.

palomino

Mne sa tak strasne nic nechce, ale musim umyt riady, mam plny drez. A na buduci tyzden mam uz koniec semestra, vobec sa mi nechce ucit na skusku.
sage33 nekupuje to nahodou manzel pre seba, pod zamienkou, ze to malemu?:)
Susedia jazdia vela autom a su casto mimo domu, tak do tej tasky popcha vsetko, tu sa nekocikuje, ale vozi v aute. Mesta su tu urobene v takom style, ze vsetky obchody su peso vlastne nedostupne, aj ked je to len par km, stale treba sadat do auta.
mentolka, ty betar, ten slepecky pes je na popukanie.

sage33

palomino, mozno aj ty taku kabelu dostanes, ked budu tebe usporaduvat tu sprchu. aj knizku si kupis.... vsak rodicia kupuju detom hracky a veci, ake sa im pacia. ja nemozem presvedcit manzela, ze nas syn ma este cas na autodrahy a zeleznice s vlacikmi..... uz sme dve zeleznicky pochovali.... to je jemna mechanika, no neda sa to ustrazit a vzdy nejaka drobna porucha sa stane.
ja si neviem predstavim, kam by som s takou velkou taskou chodila, mne staci moja, co je ku kociaru a tam mame vsetko...
mentolka, u nas bol dnes este krasny den, kde to zijes? my sme sa z prechadzky vratili az o osmej vecer a bol uzasny vzduch, prijemne, teplucko, s vetrikom vlaznym.
a, mentolka, muchotravky rastu? mame nazberane? mozno by si ich mohla aj ususit a poslat mi v balicku, heh, urobime vianocnu kapustnicu :-DDD
a vierka dnes asi stahovala izbu. dufam ze zajtra nepribudne tema - seklo ma v krizoch, pomozte!
nellka je este stale na dovolenke? no to snad sli na tri tyzdne prec?

palomino

mentolka, aj mne sa velmi paci. Aj ja by som taku chcela:) Ked sme davnejsie boli v knihkupectve, objavila som take male leporelo o zvieratkach a vsetky tie zvieratka mali akoby ozajstnu kozusinku, ze si dietatko moze pohladkat zvietatko a zistit, ake je na dotyk, velmi sa mi ta knizocka pacila, ale manzel mi ju nechcel kupit:)

mentolka

Boze aky kresleny vtip mi prave dosiel,musela som vam to poposielat,skoda ze to sem neviem dat.Vola sa to" slepecky pes roku "a ak sa chcete zasmiat tak si to rychlo hladajte v poste xixixixííí

mentolka

Hmmm pekna tasticka,taka elegantna.Ani by som nepovedala ze je na plienky keby si to nenapisala,vyzera tak "kabelkovsky" Asi preto ze u nas frcia take baby tasticky s detskymi motivmi,macikovskooblacikovozvieratkovoneviemake ´hihih´
Aj u vas sa prehnala taka silna burka alebo zasa iba my sme tu ako mimozemstania?

palomino

Akurat mi prisla pozvanka na baby shower, robi sa to na pocest tej susedky, co caka babatko. Pozrite, objednala som jej taku krasnu tasku na plienky, dufam, ze sa jej potesi. Chcela ju.
www.toysrus.com

.nashira.

No ,aby som uzavrela temu rasizmu tak len tolko,ze je to o pohlade na vec .Chapem ,ze su ludia na roznych zivotnych urovniach a rznej mentalnej vyspelosti atd.Ale ja sa chcem na ludi pozerat inak nie cez farbu pleti.Myslim ,ze je nebezpecne pozerat sa na ludi cez farbu pleti z akehokolvek dovodu.je to hlavne nebezpecne pre tych co ziju slusne a maju inu farbu pleti.Mozem napisat ,ze su my neprijemny pre svoj pach a spinavy zivot ,ale nie preto ,ze su cierne opice ak ma chapete.
Sage dakujem ,ze nam tu robis osvetu ohladom eura.Lebo ja si myslim ,ze viem vsetko a pritom viem ,ze neviem nic.To by bola dobra veta do reklamy na euro...chachachachachachacha.No kazdopadne to bude hrozne ked dostanem zhruba 150 € matersku.