Tak:sťahovanie izby sa nekonalo,lebo kamarát,čo mal prísť pomôcť manželovi,sa hrozne ponáhľal,a ešte k tomu povedal,že on v nedeľu také veci robiť nebude.Hrozne ma to nas..lo.Ale ničto.Príde zajtra,t.j.v utorok.Chcela som to odfotiť,došli baterky,ktoré som mimochodom ešte nedala nabiť,tak to napravím hneď ako dopíšem.Tak to odfotím až to bude komplet urobené.myslím celá izba,ako je v pláne.Nakoniec som nemaľovala macka a spol.,lebo by to tam nevošlo,a zmenšené by to nevyzeralo o.k.Tak som tam švihla kuriatka a slniečko.Také jednoduchšie ale peknučké.Dnes idem maľovať obrázky do škôlky.Je tu riaditeĺkou moja kámoška,tak bola za mnou,či jej s tým nepomôžem Zase sa troška vyventilujem.Už som vám písala,že od 11. do 22 idem do roboty?bola za mnou šéfka,že či nezastúpim kolegyňu počas dovolenky,tak zase bude troška zmeny.tiež suším hríbiky,ktoré mi nosí susedkyn synátor.Oni už majú hrozne veľa.Tak ma to teší,lebo my nechodíme na huby a máme veľmi radi hubovú polievočku.Palomino,jazdím asi tak jak ty.Tiež mám strach pred jazdou,ale keď sadnem do auta,mám pocit,no ani neviem ako to pomenovať.baví ma to.Už som bola dvakrát so susedou,sama bez manžela,.Potrebovala niečo vybaviť,a jej auto rozbil najstarší syn.A Sage,tá tragédia ma nejako nezasiahla.Predstav si,že ten ujo je náš sused.Ale tak,že konce záhrad máme pri sebe oddelené cestičkou.Stále nám robíl napriek a to tak,že pálil bordel na tej cestičke,a to zvlášť vtedy,keď ja som vyvesila navoňané prádlo,a aj tým,že ukladal drevo/ktoré sa mu nakoniec stalo osudným/za náš plot.A viete prečo?lebo jemu to pri jeho plote "nepasovalo".Jeho kozy požrali kvety okolo kultúrneho domu.....