Mam AIDS

sage33

mentolka nie a nie prezradit to tajomstvo ...
palomino, v guli vidim jasne A. dokelu, ale ja som kratkozraka....
a tu kolozvarsku som ti tiez vyvestila, este kedysi minuly tyzden som ju tu spominala.
dnes sme sa aj kupali v bazeniku, aj sme navarili dobry obedik, isli sme na cintorin trochu oriadit, okopkat hrob, potom sme sa cestou spat zastavili u rodiny na kavu, deti sa vyblaznili s mojimi bezdetnymi sesternicami, oni boli tiez prestastne a potom sme este v centre dostali farebne balony naplnene heliom, synovi jeden uletel a druhy sa nejako sam odviazal zo snury, tak sme im zakyvali papapa, este mame tri doma a konecne sme teda domaaaa. mam dost, idem si dat kofolu. deti este santia.....

nashira

Zdravim my mame po rodinnom stretnti v hore.Varili sme gulas a nakoniec nas zlialo.Bolo celkom o.k .Vona ihlicia a ohnoveho smradu je fantasticka kombinacia.hahahahahahah

palomino

Ahoj panicky, tak aj ja uz idem varit, manzel si dnes zobral volno, aby mohol dokoncit robotu na komine. Ja idem robit kolozvarsku kapustu, mam na nu strasnu chut uz par dni. Dufam, ze mi ta vcerajsia skuska dopadla ok, sage, kukni prosim ta do tej gule, ci tam vidis nejake to acko:))) Bolo to tazke a najviac otazok bolo na poslednu kapitolu, z ktorej sme preberali len zaklady:(((
Mentolka, klobuk dolu, ty si toho teda postihala.
Vcera pred spanim sme si pozreli fil, ktory mal byt komedia a ja som po nom plakala ako vysinuta. Vola sa Bucket list, neviem, ako sa vola na Slovensku, ale hral tam Morgan Freeman a Nicholson. Pripomenulo mi to spoluziaka, ktory zomrel narakovinu mozgu:((((((((((((

vierka

Mikri,tu sa hodí všetko:ja ju robím na spôsob šošovicovej na smotane.Huby poriadne premyješ pod tečúcou teplou vodou,dáš variť.asi po hodine vodu zlievam,a dám čistú,opäť varím hodinu a potom pridám zemiaky nakrájané na kocky.Keď sú uvarené,urobím zápražku z masla,a potom ešte pridám smotanu a vnej troška múky/zátrepka/.Máme radi,keď je taká krémovo hustá.Ale ak nechceš takú,tak potom do smotany múku nedávaj.Taká je dobrá,že sme zjedli za jeden deň 5 litrov,čo u nás nieje zvykom.Zvyknem varievať polievky v 3-litrovom.To máme na dva dni,a na tretí ešte vylejem sliepkam.No tak čaves a dobrú chuť.Idem čistiť bazén.

mikri

vierka viem ze sa to sem mozno nehodí ale nedala by si mi recept na tú hubovú? ja som este nikdy nerobila... inak všetkých pozdravujem

vierka

idem piecť palacinky a musím aj polievočku nejakú uvariť,lebo sme včera "zožrali"všetkú hubovú.Tak nám chutila .obedovali sme s deťmi na dvore pod slnečníkom.Aj dnes to tak vyzerá.je pekne tepľúčko,pofukuje jemný vetrík.

sage33

tak to vidis, mentus, jeden ludsky zivot si zachranila a dalsie teraz zatratis - nase horiace duse. preco sme my zeny take zvedave? ale ja vzdy vravim, ze zvedavost je zakladom poznania. keby som nebola taka zvedava, nenaucila by som sa tolko. ak nieco neviem, hladam, kym to nenajdem a nedozviem sa.