Mam AIDS

vierka

Hurááá,nashi,sedenie sa nekonalo.Prešvihla som dátum.Mala som tam byť včera.neviem prečo som si zafixovala piatok.Tak ma preobjednala na 10.9.Totižto bude mať teraz dovolenku.Hne´d mi stúpla nálada,hoci nebolo by od veci,keby som už mala po tom.Nič,to,nevadí.

nashira

Tak vdaka ti Vierka za kazdy zachraneny zivot,lebo su aj sestricky co to maju na haku.A u mna a zubara je to tak isto....brrrrrrrrrrrrrr.Mam paniku.Ked som bola mala tak som jednemu zahryzla do prsta a utiekla ani mama ma nemohla dobehnut.Ha.

vierka

jéj,aj ja horím nedočkavosťou.Skracujem si čas na zdraví.Idem dnes o 10.30 k zubárke.verte,že radšej by som išla rodiť.stráááášne sa bojím zubárov.Počíta sa k záchrane života aj to,ak prehovorím žene,ktorá sa rozhoduje pre alebo proti interrupcii do duše a rozhodne sa pre bábo?asi áno.tak potom som aj ja zachránila niekoľko ľudských životov.Ako sa volá to ,ak si básnik položí otázku a hneď si na ňu aj odpovedá?básnický epiteton?Sage,poraď.mentolka,ahoj.

mentolka

Ahojte co vsetci prudko pracujete?
Ja som vcera bola v praci,potom som oprala 3 pracky,uvaila obed na dnes,zavarila 8 flias cucoriedok (ahoj vierka!)oprala koberec z kuchyne a chodby(ten mi dal zabrat)a este som zachranila aj jeden ludsky zivot.Podrobnosti poslem mailom poobede,teraz musim letiet do prace.Gratulacie,kvetinove a ine dary posielajte na adresu :superzena......

palomino

Joj, akurat mi volala, ze dakuje za tasku. Super... Co si o mne pomysli, chudak, ze byva hned vedla a namiesto toho, aby som jej to dala osobne, nechala som jej to poslat postou? Ibaze ja som to nechala poslat k nam. Aj tento, druhy raz...Samozrejme, ze som ju chcela vidiet, ako sa tvari, ked si otvori darcek a tak...Mrzi ma to. Tiez by mi dobre padlo, keby mi susedka dala darcek do ruky, nez aby mi to prislo postou, ked byva hned vedla...Na ten balik som nechala napisat venovanie od nas, preto vedela, ze je to pre nu od nas, mozno tam bola aj adresa na nu a ten chlapik si to poplietol...Teraz pojdem na sprchu s prazdnymi rukami. A pevne verim, ze tu druhu tasku doruci chlapik zase jej...Ale mala z nej velku radost, zbalila si uz do nej veci do porodnice, zajtra mam skusku, tak sa ucim, ale dohodli sme sa, ze sa stretneme v piatok.

palomino

Nie, caka jedno, dievcatko. Uz to ma za par. No za mesiac. V obchodoch pre babatka sa zena zaregistruje a napise zoznam produktov, ktore chce dostat, ten zoznam sa da pozriet na nete (podla mena a priezviska zaregistrovanej) a z toho sa jej to kupuje. Ked jej niekto nejaky produkt kupi, tak to tam vypise, ze dany produkt je uz kupeny. Podla toho som jej vybrala prave tu tasku. Zda sa mi to riadne pritiahnute za vlasy, take "pytanie" darcekov, ale tu je taky zvyk.
Takto sa da zaregistrovat aj pred svadbou, aby hostia mohli kupit svadobne dary, takze sa kupi presne to, co novomanzelia chcu, netreba sa trapit nad darmi. Manzel v robote povedal, ze sme sa vzali az ked sme mali po tom, tak nam jeho kolegovia dali aspon darcekovu poukazku do jedneho obchodu. Potesi to.

sage33

nellka, no konecne. ja uz som ta pohresovala! ako som ratala, tak som ratala, vzdy mi vyslo, ze uz ste mali byt davno doma a tu u nas na aidse....
palomino, tak to dufaj, ze nebude mat susedka hned dve taketo tasky. a necaka nahodou dvojcata? potom by sa jej to hodilo, mala by dva obaly na flase, dve prebalovacie podlozky, dvakrat tolko miesta na plienky.....