Mam AIDS

sage33

jasne, vdaka za prianie, aj mne sa uz postielka vyhrieva a pracka pomaly dopiera. tak pekne snicky a krasny vikend pisucim a aj len citajucim ucastnickam.

sage33

my sme dnes mali zmrzlinu v meste. maly ma predbehol a ja pozeram, on zo svojej "penazenky" vybera peniazky. ma ju plnu desat- a dvadsathaliernikov, neplatnych, samozrejme. slecna uz drzala dve zmrzliny v ruke..... a moj drobcek jeden jediny dvadsathaliernicek..... to by nam vydrzali na dlho tie peniazky. a viete aku mi kupil?vanilkovo-jahodovu a sebe malu cokoladovu. ja som nechcela velku, a uz vobec nie jahodovu, ale bol zlatucky, ze mamka, jogurtovu nemali, tak som ti kupil taku, a chuti ti. tak som ho chvalila, ze aky je zlaty a ako mi dobre vybral. lubim ich, velmi.

nellka

Spávaš v ponožkách? Ja mám doma také mäkkučké, teplučké a nosím to namiesto papúč, no choď sa zohriať, však podľa tvojho opisu to vyzerá, že sa zohreješ veľmi rýchlo, pa pa, aj ja vám všetkým prajem pekný víkend. pa!

mentolka

A to som rano chcela o 6tej vstat a zacat prat,mam toho aspon na 5 praciek uz mi to kypi z kosa na pradlo.A sliepnam tu ako stara koza.Fakt idem spat,uz mi je aj zima na nohy (kde som dala tie fusakle???)

mentolka

Moja starsia spinka a pochrapkava a mensia si prave prehodila rucicku,pomrvila sa,poprdkala a spi dalej.A teraz si tam lahnem do toho ja.