Mam AIDS

sage33

zajtra idete zo zapadu na vychod? ci nebyva daleko babka, andy? a neter je priblizne vo veku vasej dcery? a andy, uz viac nehovor, ze si stara, ze kvoli veku nemozes mat dalsie :-DDD to ja som potom uz velmi stara na to, ze mam dve malinke dietky.

andy

Sage, babku mame aj na noc. Boli sme sa prejst v kupeloch, bolo fajn ,aj havino sa konecne vysantil, viseli z neho same listy. Neter neprisla, lebo mala nadchu. Svokra uz nemame , necakane zomrel minuleho roku, skoda, bol svojsky,ale mala som ho rada. Babku zajtra vezieme domov.

sage33

a my napriklad gencianovu violet nemame bezne doma. to je manganistan draselny? ale viem ze dobre zabera violet na soor v puse.
vierka, citala som na topkach o tej nehode pri velkom sarisi. mala si pravdu, zomrel 21-rocny vodic.

vierka

Nashi,čo si nezavolala?hneď by som ti poradila:v prvom rade musíš nechať čo najviac malého bez pampersky,a :pekne umyješ čistou vodou,netrieš genciánovou violeťou a potom tenučkou vrstvou canestenom.

sage33

andy, svokrovci su uz prec? len na obed boli? a uz im je fakt dobre? ja teraz varim huby, dam do mraznicky, sestra doniesla.

andy

Ja som pouzivala mast Ondrasovka-bola to taka Prerovska specialita, pekne vonala a aj pomahala. Na Slovensku ju vsak nepoznali.Neviem, ja som s nou bola spokojna. Ktohovie, co je s nou teraz, mozno ju uz nevyrabaju a mozno ju vyrabaju vo velkom a dovazaju aj mimo CR.

sage33

nashi, asi uz nemas chut experimentovat, vsak? ja davam bezne rybaciu mast a nemame s tym problem. ale zda sa mi velmi dobry aj sudocrem. chcela som napisat ze je dobry, svajciarsky. ale to je aj imazol. tak neviem naozaj. a obycajny detsky zasyp si neskusala.
joj, ja mam "rada" take kupovanie a skusanie v lekarni. my tiez minieme na sirupy od kasla, na probiotika a ine somarinky a deti vsetko odmietaju... tam idu peniaze dolu vodou jedna radost.
tak sa chytro vyzdravte vsetci. papa.

nashira

Ahojte!
Tak sa ozyvam.mam anginu a bolí ma cele telo ako to pri chorobe byva.Teraz sa s dietou netrapim a aj to uz na mne vidno,ale neda sa to teraz.
Chcem sa s vami poradit...maly ma zapalenu ritku uz dva tyzdne nema ju v plamenoch, aby ste si nemysleli....A bola som uz aj u detskej s tym.ja som skusila uz detsky puder,pytiol aj imazol/ten imazol ma nasral pol tuby vzduchu/.Detska mi napisala rybaciu...no po tej sa to este zhorsilo.....uz to mal cele vysusene a tato rybacia to zase ozivila.Ak nieco nevymyslim budem musiet ist na kozne.A este som skusila aj fenistil gel proste nic co poznam nezabera.Ak vas nieco napadne ,alebo poznate nieco tak napiste.Inak spustilo sa to ked som zacala pouzivat navlhcene utierky z tesca....som chcela usetrit....no na mastiach som uz minula vyse 200sk....
Tak devacky...papapappapapa

mentolka

Ano nellka chodim spavat v ponozkach a ked sa mi zohreju koncatiny tak ich v noci zhodim :-)Mam take uzasne makulinke a teple volam ich postelove ponozky.Sage ten tvoj maly je gavalier,musi to byt zlate.Zda sa mi ze ma take ochranne sklony voci maminke,rad by ta rozmaznaval.Toto dievcatkam chyba,tie su radi iba rozmaznavave.
Uz mi perie pracka,potom idem na navstevu k sestre,tak sa tu dobre mavajte.