Mam AIDS

nellka

Aha, Andy, to muselo byť fakt hrozné...ale som rada, že sa na to už teraz dívaš trocha inak. Ale aj tak. Mám veľmi dobrú kamarátku ,kt. už viackrát potratila a je to fakt nespravodlivé, že nietko túži mať dieťatko a inému zase to dieťatko prekáža:(Ale je to na dlhú debatu, niekedy som tie ich dôvody dokázala aspoň pochopiť, niekedy nie...

andy

No a k vam chodim omladnut:))Nashira mi hovorila, ze si s vami pise, nech si niekedy pozriem tuto temu a velakrat som sa zabavala na prihodach vasich dietok, no a potom som sa aj ozvala.

nellka

Andy, pekne sa o seba staráš, to chválim!:)
43 je už dosť, ale nič nie je stratené, ale myslím, že už ďalšie nechcete, že?
Sage, to je jedno, nemysli si, že keby mal brata, tak by sa mu rátal viac, ako sestra, to je úplne jedno, tieto moje dve baby sa začínajú "žrať" a to pritom staršia chcela sestru ,aj ju veľmi ľúbi, ale súrodenecká rivalita spraví svoje.
A aj tak si myslím, že súrodenci sa potrebujú hlavne v dospelosti...Na to,aby si mala spriaznenú dusšu, ti postačí aj kamarát...Ja som mala problémy s najstaršou ségrou, až kým sme neboli dospelé. Teraz naše vzťahy môžem nazvať ako bezchybné:)

andy

Ja som sa detom nikdy nebranila, ale mala som problem s otehotnenim, takze som rodila ako 29-rocna, potom som to nechala na nahodu a zrazu bolo neskoro,ale dieta uz mam a sikovne,tak druhe mi az tak nechyba, keby sa pritrafilo, urcite by som si ho nechala, lebo som odporcom potratov, pokial nie je vazny dovod. Pamatam, ako som cakala na prefuky vajecnikov, ci ako sa to vola a tuzila sialene po dietatku a zo saly nosili baby po interupcii, mala som co robit, aby som im jednu nevpalila a nezobudila ich predcasne z tej narkozy.Teraz sa na to pozeram trochu inac, ale vtedy som to tak citila.

sage33

no, u nas sa maly drzi toho braceka, co o nom snival, este nez sa mala narodila. pre neho to bolo sklamanie. a stale este tuzi po chlapcovi, kamaratovi, mala sa mu nerata.
andy, prepac, myslela som ze aj manzel je z vychodnejsej casti krajiny.

andy

Nelka, ja s vekom nemam problem, mam 43, hoci mi hadaju okolo 35, asi tym, ze som aj schudla a nemam nejako vela vrasok, to je zase tym, ze nie som uplne chuda a nemam ani celulitidu, to je zase genmi a tym, ze cvicim. Haha, to som sa ale pekne opisala. Ale nie, horsie mindraky som mala, ked som mala 35,ako teraz. Asi som uz dozrela....:))))

nellka

Andy, ja som tiež zastancom názoru, že ku kažému veku niečo patrí. Ale neviem, koľko máš rokov. Už som sa ťa raz na to opýtala, asi máš dôvod na to neodpovedať. Tiež to neuznávam- napr. Kája Gott, čo už len tie deti budú z neho mať?!
Ja mám ledva 30 a môj otec má 68r.. aj to sa mi už zdá dosť, aj keď som si ho ako decko dosť užila, ale aj tak.
Nepoznám tvoje dôvody, veď to nie je povinné mať aspoň dve deti, to je jasné, tiež mi to príde také univerzálne číslo...Ale ja som chcela aspoň tie dve a teraz by som chcela aj tretie...alebo radšej nie, ale mám na to dôvod, kt. sem nebudem písať, ale mám.

andy

????Odkial mas info, ze ideme zo zapadu na vychod?:)))My ideme len 60 km. To nasi byvaju v Ke.Tam ideme az koncom oktobra. Neter je starsia o 8 mesiacov od dcery. No a dalsie?Mozno je teraz trend mat deti v neskorsom veku, ale ja to neuznavam, pokial ozaj zena dlho nemohla mat, tak je to ine, to potom ano, ale ked niekto kvoli kariere ma deti pozde, tak tie deti, ked su 20-rocne maju rodicov vo veku starych rodicov , no a tych ozajstnych starych si ani neuziju, lebo ich uz vacsinou ani nemaju.

nellka

Nashi a ja že čo sa neozývaš:(Tak dúfam, že sa čoskoro vyliečiš, atb berieš?
A čo sa týka zaparenenej ritky...U nás zabrali sedacie kúpele v repíku a sudocrem je dobrý. A hlavne, niečo mu tú ritku musí drážtiť- nemá často redšiu stolicu? Ja mám s Nutrolinom B dobré skúsenosti, už som to tu minule písala Sage.
Baby, dnes bola oslava, normálne mám v guli, starý otvotil akýsi captain morgan. rum, no nazdar, normálne som dostala chuť niekam vypadnúť, ale nikam nejdem, však kam asi tak, keď som tu zahrabaná v prčiaciach od môjho rodiska:(, ale chystám sa na budúci piatok, to sa už teším, dúfam, že sa nič nestane dovtedy...