A ked mala moja asi tri roky, tak sme sli do DM drogerie a zarozpravali sme sa s muzom,tak sme najprv presli cez tie otacave palice-neviem ako sa to vola v obchode a az vtedy sme si uvedomili, ze mala sedi v kosi. Tak som musela prejst cez predajnu, predavacky na nas pozerali, ako na blaznov. Potom pistala, tak som jej dala do ruk okruhlu kefu, nech sa zabavi a ked som sa na nu o dve minutky pozrela, skoro ma kleplo, mala mala kefu zamotanu hore uprosterd hlavy.Tak sme prisli k pokladni a hovorim, beriem aj tu kefu, co ma mala na hlave. No a s predajne som si ju odviedla ako psika,len s tym rozdielom, ze som ju nedrzala za voditko,ale kefu.
No a ked sme boli v Coope, tak chcela zuvacku a ja som jej nechcela kupit,lebo to bola taka s kopou farbiv, tak sla za muzom,ani tam nepochodila. Ked sme prisli domov, bola nejako dlho ticho, no a ked som vosla do izby, tak si dotycnu zuvacku pchala do ust. Potvora ,ona ju slohla a hned dve!!!Tak mi prislo az zle! Tak som ju strasila,ze ju natocili kamery a ze este raz, tak pojdem do basy, tak potom uz nic nekradla, dufam.