Mam AIDS

nellka

Nashi, súhlasím so Sage.
Andy, milé príhody:), tá kefa vo vlasoch...som sa nasmiala, keď som si to predstavila:):):)
Akú ste mali noc? Mňa tak trocha sušilo...ale už som doplnila deficit:)

andy

A ked mala moja asi tri roky, tak sme sli do DM drogerie a zarozpravali sme sa s muzom,tak sme najprv presli cez tie otacave palice-neviem ako sa to vola v obchode a az vtedy sme si uvedomili, ze mala sedi v kosi. Tak som musela prejst cez predajnu, predavacky na nas pozerali, ako na blaznov. Potom pistala, tak som jej dala do ruk okruhlu kefu, nech sa zabavi a ked som sa na nu o dve minutky pozrela, skoro ma kleplo, mala mala kefu zamotanu hore uprosterd hlavy.Tak sme prisli k pokladni a hovorim, beriem aj tu kefu, co ma mala na hlave. No a s predajne som si ju odviedla ako psika,len s tym rozdielom, ze som ju nedrzala za voditko,ale kefu.
No a ked sme boli v Coope, tak chcela zuvacku a ja som jej nechcela kupit,lebo to bola taka s kopou farbiv, tak sla za muzom,ani tam nepochodila. Ked sme prisli domov, bola nejako dlho ticho, no a ked som vosla do izby, tak si dotycnu zuvacku pchala do ust. Potvora ,ona ju slohla a hned dve!!!Tak mi prislo az zle! Tak som ju strasila,ze ju natocili kamery a ze este raz, tak pojdem do basy, tak potom uz nic nekradla, dufam.

andy

No s mojou ma teraz momentalne nenapada,ale ked sme zili v CR, tak sme stretli kamosku s muzom a dcerou,mala vtedy 3 roky. Tak som ju vtedy volala, nech ide k nam ,ze aj ja chcem taku holcicku. No a kamoska, ze ona nepojde s nikym. No a ja som milej Lucinke zacala slubovat, ze jej kupim panenky a kocarek a bonbonky, ze bude mat svoj vlastny pokojicek a tak som ju zblbla, ze ked sme sa mali rozist,tak mala nechcela ist domov a zcala vrestat na cele mesto,ze ja chci jit s tetooooooou. Tak ju tatka vzal na plecia a ona vrestala dalej a ked ju nechcel pusit, tak praaaask , nalepila mu na hlavu zuvacku a trepala po nej ruckami a vrestala dalej. Ja som sa skoro docurala aj s manzelom a nasi znami odisli s dhym nosom a vrestajucou dcerou.Nemali sa so mnou hadat, ze ju nepresvedcim, no nie? No a ked sme sa s nimi stretli o tyzden, tak nas znamy mal uprostred hlavy vystrihnute koliesko-ta zuvacka totiz nesla nijako dole.

sage33

andy ten pocit poznam velmi dobre, ja som mala spontanny potrat a revala som pod paplonom, ked slecny, take chladne prisli na umele prerusenie..... brrrrrr.
a nie, 40 este nemam :-DDD

andy

Neviem, ale ked sa zacne delit majetok po rodicoch, vtedy sa ukaze,ake su tie surodenecke vztahy hlboke. poznam x surodencov, ktori sa preto doslova nenavidia. Ja sa bratovi ozvem raz za mesiac, alebo on mne. Ked sme boli mali, tak sme sa mlatili hlava nehlava...niekedy by som bola radsej aj sama, spolocnych kamaratov sme nikdy nemali, ved ani zly vztah,ale kazdi sme mali svoje zaujmy. Som rada, ze ho mam, ale s kamoskami si rozumiem lepsie.