Mam AIDS

sage33

mentolka je u sestry, vrati sa az vecer.
nashira, vy bezne na nedelny obed robite krevety? normalne ruzove, lupane? ci cele, este zive?
tak ich uvar v slanej vode s troskou citronovej stavy. uvar ryzu, podus cibulku, cesnak, najlepsie na olivovom oleji, udus zeleninku aku chces, podlej vyvarom, primiesaj ryzu, krevetky a mas krevetie rizoto. ak pridas trochu farbiva zo sepie, budes mat cierne rizoto.

sage33

ja dnes nevarim, mame plnu chladnicku zvyskov, mozeme robit svedske stoly. a co sa nezje poputuje do kosa uz. idem akurat este salatik zeleninkovy miesany urobit.

sage33

jeeej, andy, tak tomuto sa hovori sladka pomsta. to moj kolega ma vo zvyku kamaratom k narodeninam ku flasi este prilozit nieco dvojzmyselne alebo nejaky casopis ako napriklad playboy. je patdesiatnik, tak nanho ide druha puberta. ale inak ma velmi krasnu zenu, upravenu, velmi pekne oblecenu.

andy

No, ked spominate toho playboya, tak som si spomenula,ako ho raz muz dostal na narodky od kamosa a mala ho potajomky pocas oslav ukradla , urobila si pod stolom bunker a tam ho aj s baterkou studovala,az pokial sme ju nenacapali. Tak som to kamosovi vratila a kupili sme mu na narodky okrem ineho take zvieratko z gumy-no ved viete :)))a on ked si isiel otvarat darceky,tak vobec nepocuval,ked som vravela, aby to neotvaral pred detmi. Ich dcera mala asi 8 rokov, bola jedinacik a uvidela ten prezervativ. vedela o co ide,ale pomylila si jeho funkciu.Kamos po tyzdni nam volal a ze nam velmi pekne dakuje-mala ich chodila nonstop kontrolovat do spalne,kedy ju napadlo a nemohla v noci spat, az nakoniec z nej vyliezlo, ze ona nechce surodenca-ona si myslela, ze je to na robenie deti:)))Tak mali o antikoncepciu postarane asi mesiac a my sme sa dobre bavili:)))No a ta mala je dodnes jedinacik a ti dvaja sa uz aj rozviedli, skoda, bolo s nimi fajn a hlavne zabava.

andy

Ha, ze noc, nocna mora to bola. Spala som v izbe s babkou-teda svokrou a bola som kazdu chvilu hore,lebo sa jej tazko dychalo. Nadranom som to uz nevydrzala a sla som sa vymenit s muzom, siel tam on, lebo on spal v obyvaku na naf. posteli na zemi-sa obetoval-haha, ale myslim, ze obetou som bola ja.Ale nebojte sa, nespali sme na manzelskej posteli:)))Myslim s babkou:))

sage33

nellka, ty si teda stary namornik. a podla toho, co si pisala, aj tvoj stary je namornik :-DDD som zamotana. teda ked pijete rum.
nashi, alebo to moze byt aj moj kolega. ten sa tak vola, ale nie je to zajac. aspon nevyzera tak.