Mam AIDS

andy

ok, posielam ti nieco na zasmiatie, ale tych panacikov nepozeraj s detmi!!!!Ak chces, tak ich preposli babam.pa, ja idem pozerat -este neviem co,ale asi ten talent...dcera chce.

nashira

Ahoj Andy!
No chutili tak stredne gumene , ale ta omacka co sa v nej dusili bola vyborna. No dusila som ich viac ako pisali cize nie kratko.Bezim pozerat moj krimi serial....uz by som chcela , aby niekto mrtvy ozil to je vzdy adrenalin....tak paaaaaaaaaa

nellka

Mentolka, nepoznám takéto babské recepty, len to, čo robíš aj ty- striedať Paralen s Brufenom. A niekedy sú lepšie zábaly, ako sprcha vlažnou vodou, neviem prečo, ale je to tak.
Také vysoké teploty môže mať aj pri angíne, moja malá mala také minulý rok na dovolenke tri dni a nakoniec sa z toho vykľula angína ako svet.
A keď nepapá, aspoň tie tekutiny nejako do nej dostať, aby sa mala potom z čoho potiť a ochladzovať telo.

andy

Nashira, ako vam chutili krevetky? Ja som naposledy jedla vyprazane s chilly omackou-mnam, kupili sme si ich, ked sme sli domov v MC'Donalde. Sama som ich este nerobila,ale narobila si mi chute.

nashira

Mentolka neviem ako citron na zapastie , ale zabaly mi poradila kamoska tiez na zapastia a okolo clenkov.A este som pocula tie zabaly z latky okolo zapastia namocene v octe. No tiez sa u nas doktory hnevaju ked sa chodi s teplotou hned na druhy den.No ja by som tiez hned letela.Mentus ked to bude viac ako 39,5 tak jej zavolaj domov tej doktorke.To vas lutujem moja.

mentolka

A este ma dnes pekne vytocila svokra,aj som vam to vsetkym napisala na maily nechcem to davat na plochu,tebe andy nie,.neviem adresu ale nashira ti to preposle ak chces.

andy

No tak to je pekne na prd Mentolka, pamatam si na ten pocit, ked bola mala chora a mna vtedy nic nebavilo. Ja sa pamatam, ze som jej davala na striedacku Panadol-sirup a Brufen(dufam, ze sa nemylim v nazve) oba boli detske sirupy proti teplote. Po Panadole som jej dala po hodine Brufen, ale odstup medzi Panadolom a Panadolom musel byt 5? hodin a Brufenom a Brufenom tiez(tolko co pisu v navode).Cize o 12.00 Panadol, o 13.00 Brufen, dalsi Panadol az o 17.00. Ked sme boli na dovolenke a mala horucku, tak sme jej dali na paty surovy zemiak, niekto nam poradil. Ja by som vsak asi zasla na pohotovost, aby som bola kludnejsia,alebo zavolala este raz lekarke,aby prisla, ved uvidis, ako bude dalej malej,ale u nas niekedy horucky trvali aj 5 dni.Tak sa drzte!

mentolka

Inak spominana suseda mala problem so zaparenou ritkou az boli z toho v nemocnici v martine ale jej maly mal zlateho streptokoka v analnom otvore a to mal z toho,to asi nebude tvoj pripad.My sme skusali tie sedacie kupele v repiku a holu ritku bez plienok.

mentolka

Caves krasotiny,prave sme dorazili home z navstevy,vsetko som si docitala,popisali ste toho neurekom,vidiet ze sa zjesenieva,sme castejsie doma vsak?
Ked si uz radite o tej zaparenej ritke,poradte niekto aj mne.Starsia ma od vcera vysoke teploty -39,3 a plus minus hore dole 4dieliky.Ked jej dam paralen tak na chvilu zaspi aj sa spoti a o 2 hodinky ma zasa taku vysoku.Uz som skusala aj paralen divoko skombinovat so sirupom brufen,to bolo tak na 4 hodky dobre a potom zasa.Ked ju osprchujem vo vlaznej vode tak sa jej ulavi na chvilku ale len polihuje,boli ju hlava a hrdlo.Volala som dr.on byva nedaleko ordinuje v dome u seba ci mozeme prist a opisovala som mu priznaky a povedal,ze to nieje az take zle ze mame prist rano.Dost sa o nu bojim,doteraz jej vzdy teploty klesli hned na prvy sup,toto sa mi zda akosi pridlho.Chuda male ani cely den nejedlo.No uvidime,suseda poradila natierat zapastia citronom (?)

andy

Potrebujem pblepit stenu-asi 2m, je tam taka prasklinka cez celu stenu a ani po malovani nezmizla a lezie mi na nervy, kedze je v obyvacke.