Dobre ranko vy nocnicky :)))))
Tak vy ste tu mali party...a ja tvrda v objati svojho muza a syna v chrapajucom a fuciacom prostredi. My dnes upratujeme mali sme fajne ranajky . No ja len kavu , ale rodinke som bola rano nakupit...vonavucky chlebik este bol teply ked som ho davala do kosika,cerstva sunocka a masielko.Urobila som vsetkym cajik.....take pekne ranajky to boli.Este pojdeme do mesta kupit plienky a polovicku ostrihat. Zajtra pride brat z anglicka uz sa tesim ma prist az vecer , alebo v noci.Nevideli sme sa skoro rok , ale telefonujeme kazdy mesiac. Tesim sa aj , ze uvidi maleho a maly jeho.
Nellka tie tvoje obavy chapem.....no najlepsie to je naozaj vysetreniami vylucit.Ja tu mam znamych doktorovcov a ked mal maly tie uzliny tak som to riesila iba cez nich a som rada , lebo to najhorsie sa vylucilo a zo mna tie neprijemne obavy odpadli.Keby to bolo len na detskej .....tak som v neistote do dnes.
Inak v praci je to lepsie i ked este vsetko sa uvidi. Najviac ma desia vychadzky , lebo je to dedina kde niesu spravene chodniky a deti su dive a ja mam este mrhajuceho sa Toma v kociku .Niekedy sa vybere z buginy a frrrnk ku potoku. Ale mam zatial dobru kolegynu , ktora je aj riaditelku a ona to v pohode toleruje maly sa jej paci a chape to , ze je to tak ako je. Len ja mam vycitky , ze sa nemozem sustredit uplne na deti.No ked to toleruju tak hadam sa uz nebudem vzrusovat.Tesi ma skutocnost , ze mam tyzden za sebou a uz len tyzden odrobim a mam zarobenu polovicu vyplaty:))))....normalne neuveritelne.
Dnes mam doucko z anglictiny , lebo uz zacinam zaostavat citim to , ze potrebujem poriadne precvicit a zopakovat tak aj ked sa mi nechce tak to musim absolvovat.
Tak pa moje hviezdy jasne paaaaaaaa