Mam AIDS

nellka

Nashi, to je blbé, že ti to nevychádza s tým spaním, keď musíš chodiť autobusom, to je nafigu, nemohol by tento týždeň pre teba chodiť muž? Tento týždeň to tak bolo, či sa mýlim?

nashira

Ahoj Nellka!
Ja mam este dvoch nevlastnych brata a sestru.A tento brat co pride to je vlastny a ma o rok viac ako ja. Ja som rada , ze nemusim teraz tak vyvarat ked pracujem. Manzel jedava doma a je to lahsie varit len jemu.
Inak sa posuva cas ....som rada hadam budeme mat lahsie vstavanie cez tyzden...len uz bude skoro tma to bude na prd ked budem mat poobednu vtedy budem robit do 16:30....a potom letiet na bus. No dnes mam pocit , ze dojedam cely tyzden uz som ako balon.....cez tyzden som mala take nervy , ze som jedla minimalne a teraz.Zas sa mi nazbieralo pradla tak zajtra nebudem svatit nedelu , ale oslavim ju pracou.....budem hadzat do pracky a vyberat a hadzat a vyberat a aj vesat budem veru, veru....:)))).
Od pondelka mam aj dlhsiu prac. dobu ako za normalnych okolnosti kedze nam chyba este jedna kolegyna tak budem robit do 15:00 no zaujimave to bude, lebo doteraz sa maly aspon v klude vyspal aj dlho no teraz aj ked mi tam zaspí budem ho musiet budit ....no uvidime ako bude.....

nellka

Nashi! Keď si písala, že pôjdete do mesta kúpiť plienky a polovičku ostrihať, tak mňa prvé napadlo, prečo si ideš dať strihať len polovičku hlavy:)To mám z toho včerajšieho pc ponocovania...
My sme dnes tiež boli s deťmi v obchode, nebolo čo jesť, ale zase som len rizoto uvarila, ja mám asi 5jedál. kt. varím dookola, lenivá som na to, strašne ma to nebaví, tak si vyberám také jedlá nenáročné na čas a prácu.
Muž doobeda ležal- bolela ho hlava- tak mu treba, keď sa nevie zmestiť do kože, ale už sa na neho nehnevám, myslím, že nabudúce si už dá väčší pozor.
Zajtra ideme k ségra oslavovať, tak sa teším!
Nashi, brat je starší od teba? A koľko máš dohromady súrodencov? Ja mám ešte dve sestry- staršie.

sage33

tu nocnicek c. 1. ja som prave dozehlila, ideme von na prechadzku, lebo mala jej nejaka uplakana, tak nech sa vyspi v kociariku. a tiez ideme na plienky. nech ma do coho robit a-a-a.
peknu sobotu vsetkym.

nashira

Dobre ranko vy nocnicky :)))))

Tak vy ste tu mali party...a ja tvrda v objati svojho muza a syna v chrapajucom a fuciacom prostredi. My dnes upratujeme mali sme fajne ranajky . No ja len kavu , ale rodinke som bola rano nakupit...vonavucky chlebik este bol teply ked som ho davala do kosika,cerstva sunocka a masielko.Urobila som vsetkym cajik.....take pekne ranajky to boli.Este pojdeme do mesta kupit plienky a polovicku ostrihat. Zajtra pride brat z anglicka uz sa tesim ma prist az vecer , alebo v noci.Nevideli sme sa skoro rok , ale telefonujeme kazdy mesiac. Tesim sa aj , ze uvidi maleho a maly jeho.
Nellka tie tvoje obavy chapem.....no najlepsie to je naozaj vysetreniami vylucit.Ja tu mam znamych doktorovcov a ked mal maly tie uzliny tak som to riesila iba cez nich a som rada , lebo to najhorsie sa vylucilo a zo mna tie neprijemne obavy odpadli.Keby to bolo len na detskej .....tak som v neistote do dnes.
Inak v praci je to lepsie i ked este vsetko sa uvidi. Najviac ma desia vychadzky , lebo je to dedina kde niesu spravene chodniky a deti su dive a ja mam este mrhajuceho sa Toma v kociku .Niekedy sa vybere z buginy a frrrnk ku potoku. Ale mam zatial dobru kolegynu , ktora je aj riaditelku a ona to v pohode toleruje maly sa jej paci a chape to , ze je to tak ako je. Len ja mam vycitky , ze sa nemozem sustredit uplne na deti.No ked to toleruju tak hadam sa uz nebudem vzrusovat.Tesi ma skutocnost , ze mam tyzden za sebou a uz len tyzden odrobim a mam zarobenu polovicu vyplaty:))))....normalne neuveritelne.
Dnes mam doucko z anglictiny , lebo uz zacinam zaostavat citim to , ze potrebujem poriadne precvicit a zopakovat tak aj ked sa mi nechce tak to musim absolvovat.
Tak pa moje hviezdy jasne paaaaaaaa

sage33

ja som musela restartovat pocitac, blbol mi. tak som v pauze naozaj nellka dala pradlo do pracky. mna to neboli, ked pracka perie.... to aby som zajtra hned zrana, cerstva, mohla zehlit.
a mala som teraz citania na tri stranky, co ste za par minut popisali.
my sme boli dnes malu dat zaockovat proti pneumokokovi. a potom som zistila, ze vlastne ani neviem, kedy mame dalsi termin poradne, alebo ockovania. hmmm, zeby o dva mesiace? netusim.
ja mam pekne dlhy vikend, mam zas dovolenku, uz dnes som mala, este v pondelok a utorok. supeeer. a maly ma samozrejme prazdniny v skolke :-D vzdy ked vezmem dovolenku, nedavam ho do skolky. ale mam dost prace co som si predsavzala, ze do stredy urobim. nie som workoholik, ale same sa to nespravi.a terminy su terminy.

andy

Vykaslite sa na chyby, pokial niekomu nepoviete ,ze pes je jeho brat...ja pred rokom po anglicky dcerinmu ucitelovi :))Chcela som povedat, ze dcera ma noveho brata a on mi isiel gratulovat, myslel,ze som tehotna -haha, no tak som mu chcela povedat, ze to je pes, ze sa len smejeme, ze to je jej brat a miesto toho som povedala, ze to je jeho brat-to vecene zamienanie he is, you are...